Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

S. Doležal i K. Urličić ne vjeruju u uspjeh Ninine balade ‘Nebo’

None Foto: Slavko Midžor/Pixsell 5

Huljić ističe da je u Azerbajdžan trebala ići neobična, ali jednostavna pjesma jer Ninu tamo čeka jaka konkurencija. Sanja misli da je trebalo odabrati bržu pjesmu

Nina Badrić (39) u dugoj bijeloj haljini koju je dizajnirala Matija Vuica u subotu na Dori otpjevala je autorsku pjesmu ‘Nebo’, s kojom će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Azerbajdžanu. Iako je pjevačica miljenica javnosti, glazbeni stručnjaci s oprezom govore o plasmanu njezine ljubavne balade. Smatraju da nije otpjevala ništa neočekivano ni izvan svog već poznatog glazbenog izričaja.

- Pjesma je lijepa, ali nisam sigurna je li prava za Eurosong. Ja bih osobno radije da je odabrala neku bržu - rekla je Sanja Doležal, koja je s Novim Fosilima i pjesmom ‘Ja sam za ples’ 1987. na Eurosongu osvojila četvrto mjesto.

Skladatelj Tonči Huljić ističe da je u Azerbajdžan trebala ići neobična, ali jednostavna pjesma jer Ninu tamo čeka jaka konkurencija. Bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić, koja je godinama bila zadužena za Doru smatra da će na Eurosongu biti puno balada koje će pjevati odlični vokali poput makedonske Kaliopi pa će Badrić njima teško konkurirati.

- Teško mi je sada govoriti o plasmanu - rekla je Ksenija Urličić. Na Dori je Nini pucao glas, ali Ksenija je sigurna da će pjevačica do svibnja riješiti probleme. Severina smatra da bi Urličić trebala sama otići na Eurosong, s bilo kojim izvođačem u pratnji. Ona je na Eurosongu s “Mojom štiklom” završila na 13. mjestu.     

Komentari (130)
  • Pjesma me razočarala. Očekivla sam da će to biti neka živa, brza pjesma. Ova pjesma Nebo mi je prosječna, ništa neočekivano. Po meni to nije pjesma za Eurosong. Nina mi je super pjevačica inače, ali ovo me totalno razočaralo. Ne vjerujem u neki veliki uspjeh.

    20. 2. 2012,   12:15
  • Ni ja ne vjerujem. Simpaticna je ali me njene pjesme umaraju.

    20. 2. 2012,   12:07
  • da posaljemo indiru iz colonie i neki veseli pjesmuljak - prva 4 mjesta zagarantirana, indira je showwoman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    20. 2. 2012,   13:19