Obavijesti

Show

Komentari 5

S. Marić: Prestar sam da naganjam djevojke po Zrću

S. Marić: Prestar sam da naganjam djevojke po Zrću
8

Nogometaš bi htio brak i djecu. Trentačno uživa u čarima Novalje. Tamo se zabavlja Rene Bitorajac sa suprugom Anom kao i bivši supružnici Đuzel

VIDEO

Vaše djevojke su divne, more prekrasno i uživam u odličnoj atmosferi, rekao je nizozemski DJ Armin Van Buuren (33). Iako oduševljen Hrvaticama, glazbenik ih je samo mogao promatrati jer se prošle godine u rujnu nakon devet godine veze oženio s Erikom van Thiel. Producenta elektronske glazbe došao je na novaljsku plažu Zrće poslušati i Silvio Marić (35).
- Nogometaši ne slušaju samo narodnjake, ja volim elektronsku galzbu i ovo mi je omiljeni DJ. U klubu Papaya je uvijek dobra atmosfera i zato se volim doći zabavljati - rekao nam je bivši nogometaš. Prije dvije godine bio je u vezi s Lanom Banely, a kasnije s manekenkom Reom Matas. No, Silvio je sada sam.
- Nemam djevojku, ali mislim da je neću tu ni naći. Ostario sam, nisam više za lov na komade - smije se Marić. Nada se da će uskoro doći ona prava jer bi se volio oženiti i imat djecu.
- Prije sam tražio savršenu, ali sada mi je bitno samo da je spontana i priodna - dodao je. U klubu se zabavljao Rene Bitorajac (38) sa suprugom Anom. Sina Gabrijela (4) i jednogodišnju kćer Larisu u njihovoj vikendici u centru Novalje čuvala je baka dok su se oni zabavljali.
- Kupili smo kuću i zadnje četiri godine tu ljetujemo. Ana i ja volimo se isplesati, ali već za vikend idem na snimanje Supertalenta - kaže glumac. Na jesen će s Tarikom Filipovićem raditi predstavu u kazalištu Kerempuh.
- Prvi put Tarik i ja ćemo sami glumiti u predstavi. Uz to, otvaram i glumačku školu za djecu - otkrio nam je Rene, koji je prije nekoliko mjeseci otvorio i dječju igraonicu. HTV-ov voditelj i urednik Ivica Đuzel došao se zabavljati s bivšom suprugom Anitom Kolovrat. Rastali su se prije osam mjeseci, no kažu da su u dobrim odnosima. Ipak, Ivica se nije htio fotografirati sa bivšom suprugom jer kaže onda će se opet pokrenuti glasine da su se opet vjenčali i svi će ispitivati o njihovom odnosu. Anita se cijelu večer zabavljala s modnim dvojcem Elfs koji joj šivaju haljine za skorašnju turneju po Hrvatskoj, Grčkoj i Španjolskoj. Uskoro ide snimati spot u Njemačku s, kako kaže, navodnim dečkom.
- Smješno mi je kako me sa svakim muškarcima povezuju, a to su mi poslovni suradanici - dodala je Anita. Ivan Dražić Dragi (28) iz grupe Connect zabavljao se bez ostalih članova. Uskoro će svi na krstarenje Jadranom, a onda u Zagreb raditi na trećem albumu. S njim nije bila njegova djevojka.
- U vezi sam sedam godina tako da bi se kroz godinu dana mogao ženiti - smije se reper. Dodajući da neće biti klasično, već nešto ludo s DJ-ima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane