Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

S. Mehun: Najbolje da kroz kuću proletim Hummerom

None Foto: Dalibor Urukalović 4

Dok se zvijezde “muče” u BB kući, ni njihovim prijateljima i obitelji neće biti lako. No, svatko ima svog favorita koje će žustro bodriti do kraja

Prijatelji zvjezdanih stanara izgubili su rame za plakanje, uho za kukanje i druga za tračanje. Priznaju da će im biti teško bez svojih najbližih. Poduzetnica Snježana Mehun ostat će bez tri prijatelja: Ivice Kovačevića, Nevena Ciganovića i Marka Grubnića.
- Naravno da će mi svi nedostajati. Posebno Ivica. Ako mu budem imala nešto važno za ispričati, a neću moći, možda odlučim preskočiti ogradu i pridružim im se - zezala se Snježana i kroz smijeh dodala da možda i proleti svojim Hummerom kroz kuću. Dodala je i da ne zna za čiju pobjedu će navijati jer su joj svi dragi. Sandra Vranješ, vlasnica modne agencije u kojoj je Iva Jerković, smatra da Iva ima velike šanse za pobjedu. U pobjedu Salome vjeruje pjevačica Anđa Marić.
- Ova tri tjedna će nam dobro doći da se odmorimo. Ma, zezam se. Naravno da će mi faliti. Sretna sam zbog nje jer je presretna zbog sudjelovanja u BB-u - rekla je Anđa i dodala da će na dan izlaska Salome organizirati veliki party u Ljubljani.

Komentari (33)
  • Bljuv...Hrač....

    7. 3. 2008,   08:07
  • Kad vidim Marka i Nevena počinjem se osjećati tako gay... kao da se u meni budi ona ženska strana...

    7. 3. 2008,   08:15
  • Manje papati,vis kako je Vlatkica stesala liniju.Izgledate skupa ko Stanio i Olio

    7. 3. 2008,   14:15