Obavijesti

Show

Komentari 55

S Nove TV poručuju: Napravili smo video u sjećanje na Editu

S Nove TV poručuju:  Napravili smo video u sjećanje na Editu
9

Ptičar je u 'Farmi' provela 11 tjedana za koje je istaknula da su joj neprocjenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje. Ispala je u epizodi koja se na televiziji emitirala 1. prosinca

VIDEO

S Nove TV potvrdili su nam da će večerašnja epizoda reality showa Farma imati dio koji će biti posvećen Editi Ptičar, djevojci koja se natjecala u reality showu, a poginula je u petak ujutro kod Ivanić Grada. 

- Ne možemo izbaciti kadrove u kojima je Edita. To je snimano još prošle godine i mi to niti u jednom trenutku nismo skrivali. Zato smo napravili video njoj u spomen koji ćemo pustiti nakon emisije večeras, a u subotu i ponedjeljak i 'In memoriam' - objasnili su s Nove TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Ptičar je u 'Farmi' provela 11 tjedana za koje je istaknula da su joj neprocjenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje. Ispala je u epizodi koja se na televiziji emitirala 1. prosinca. Izgubila je u dvoboju izdržljivosti na cijevi s Juricom Belamarićem (21). No, svi natjecatelji koji su ispali, vratili su se u show zbog finala u ponedjeljak. 

Tužna vijest o tragediji potresla je njezinu obitelj, prijatelje, kao i gledatelje showa.

- Edita je bila jako vedra, vesela i pozitivna djevojka. Nikakva zloba nije bila u njoj. Voljela je raditi i stvarno je bila vrijedna. Njezin odlazak jako me pogodio. Čule smo se prije par dana i dogovarale za izlazak. Stvarno sam u šoku. Ona je cijeli svoj život proživjela u suncu kao što je i sama bila sunce - rekla je njezina kolegica iz showa Matea Jambreković (23). 

Podsjetimo, natjecateljica 'Farme' poginula je u petak ujutro u mjestu Topolje kod Ivanić Grada. Imala je 24 godine. Kako doznajemo, Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste,a  njime je navodno upravljala Edita, koja je poginula na mjestu. U autu je bio i mladić (26), koji je teško ozlijeđen i prevezen u KB Dubrava. Mladić je, inače, vlasnik Audija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu