Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šaban predosjetio smrt? Prije tri mjeseca napisao je oporuku

None Foto: Privatna arhiva/westfalen-blatt.de 11

U posljednje vrijeme bio je prilično uznemiren, kao da je predosjetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gordanu da pozove obiteljskog odvjetnika, rekao je izvor blizak pjevaču

Preminuli 'kralj narodne glazbe' Šaban Šaulić kao da je predosjetio kraj jer je samo tri mjeseca prije svoje smrti odlučio napraviti oporuku. Kako prenosi srpski Kurir, pjevač je oporukom svu svoju imovinu, vrijednu nekoliko milijuna eura, ostavio supruzi, djeci i unucima.


- Šaban je u posljednje vrijeme bio prilično uznemiren, kao da je predosjetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gordanu da pozove obiteljskog odvjetnika. Rekao joj je da se već izvjesno vrijeme ne osjeća najbolje i da želi napraviti oporuku. Ona mu je rekla da ne pretjeruje i da za to još ima vremena, ali na kraju je, s obzirom na to da je bio vrlo uporan, učinila kako je htio - rekao je izvor blizak Šabanu za srpske medije.  PRENOSE NJEMAČKI MEDIJI Ovako se pravdao pijani vozač: 'Za sve je kriv Šabanov auto...'

- Oporuka pjevača napravljena je u njihovoj obiteljskoj kući, i to u prisustvu Gordane. U oporuci je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrijednu milijun eura, odnosno gotovo osam milijuna kuna, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega bi je trebali naslijediti njegova djeca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodijelio na troje djece: Mihajla, Ildu i Sanelu - otkrio je izvor.

Foto: Facebook

Spomenuo je i to da je preminuli Šaban u svojoj oporuci posebno naglasio da kuću na Dedinju i imanje u Krčedinu ne mogu prodati, dok djeca sa stanovima mogu raditi što žele. Pored nepokretne imovine, Šaulić je ovlastio suprugu da ona bude ta koja raspolaže ušteđevinom na računima otvorenim na njegovo ime. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, prema tvrdnjama prijatelja njegove bliže obitelji, na tim računima postoji barem 500 tisuća eura i sav taj novac pripast će supruzi Gordani koja je za medije otkrila da je osjećala da će se nešto dogoditi. 

U DUBOKOJ ŽALOSTI Šabanova supruga: 'Imala sam loš predosjećaj, stalno plačem'

- Što da vam kažem, plačem od jučer. Hvala vam na saučešću. Ne mogu vjerovati što se desilo, nema ga više... Zvala sam ga nekoliko puta, kao da sam osjećala da će se nešto dogoditi - odgovorila je kratko na telefonski poziv Dnevnog avaza.

Foto: westfalen-blatt.de

Šaban je za sobom ostavio i troje djece, kćeri Ildu i Sanelu i sina Mihajla koji su odmah nakon njegove prometne nesreće otputovali u Njemačku. Naime, Šaulić je u četvrtak, 21. veljače, trebao proslaviti Sanelin rođendan, ali je u stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju ujutro izgubio život.

Pratite nas na našem Instagram profilu

Komentari (35)
  • Pa kad će te završiti više stime,odvračate narodu pažnju sa realnsti i rime štitite političarr ili zbilja neznate novinarski posao.

    19. 2. 2019,   15:18
  • Sin Robert ce dobiti zakonski dio.

    19. 2. 2019,   14:12
  • Dosadni ste više s njim.

    19. 2. 2019,   15:34