Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šabanov izvanbračni sin došao na pogreb: Skrivao se od ljudi...

None Foto: PIXSELL/KURIR 10

Kako pišu srpski mediji, Robert je stajao kraj ulaznih vrata i trudio se da ostane neprimjetan. Šabanov sin nije davao nikakve izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane

Šabanov izvanbračni sin Robert (47) došao je na ispraćaj 'kralja narodne glazbe'. Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema pisanju srpskog Kurira, Robert je stajao pokraj ulaznih vrata, među masom, trudeći se da ostane neprimjetan. Šaulićev sin za medije nije želio davati nikakve izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Kako doznaju srpski mediji, izvanbračni sin pjevača ne razgovara s ostatkom očeve obitelji, a rijetko se pojavljuje u javnosti. Tako je i na pogrebu stajao postrani, nije se želio posebno isticati. 

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ LEGENDE Ogromna tuga: Šaban pokopan uz emotivni hit 'Ne plači, dušo'

Udovici pjevača, potresenoj Gordani Šaulić pozlilo je kada su iznosili tijelo njezinog supruga. 'Slomila' se i nije više mogla izdržati., jedva je stajala na nogama. Pridržavala se za sina Mihajla i buduću snahu Danijelu, a zet Bata bio je odmah uz njih pa joj je, kako prenose srpski mediji, usput ponudio čašu vode.

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Podsjetimo, obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji okupili su se na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi se oprostili od legende narodne glazbe Šabana Šaulića. 

Pjevač je sahranjen uz pjesmu 'Ne plači dušo' koju je posvetio svojoj supruzi još davne 1984. godine. Počivat će pokraj srpskog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo lani u veljači. Na pogrebu su svi bili pod kišobranima jer je u Beogradu od jutra padala kiša. 


Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Prije pogreba, u 11:00 sati je u Skupštini grada Beograda bila komemoracija za Šabana, a sala je bila premala kako bi svi koji su htjeli mogli prisustvovati posljednjem ispraćaju pjevača.

- Voljeni tata, ne postoje riječi kojima može da se opiše naša bol... Hvala za ljubav, bezbrižan život. Hvala za sreću u duši i srcu. Zauvijek tvoji Mihajlo, Sanela i Ilda - napisala su u osmrtnici ožalošćena djeca preminulog pjevača, sin Mihajlo i kćeri Sanela i Ilda.

Komentari (154)
  • Isti tata.

    22. 2. 2019,   17:51
  • Jadan covijek..najvise mu slici... Za ovako velika covijeka nije lijepo ovako nesto sad citati...oporuka napisana..a ovog sina se nije ni sjetio... Sramota velika... ali Bog sve vidi...

    22. 2. 2019,   18:19
  • Zar osoba koja je odavala osjecajnu osobu, koja se nije libila zaplakat pred kamerama, ignorira rodjeno dijete? Pozamasnu imovinu podijeli supruzi i djeci rodjenoj u braku a izvanbracnog sina niti da se sjeti . Po meni licemjer i niti malo dobar čovjek. Dapace, mogla bih ga pocastit vrlo pogrdnim rijecima.

    22. 2. 2019,   19:04