Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šabanov sin: 'Braća me nisu ni pozdravila na očevom grobu...'

None Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 7

Posjetio sam očev grob i tamo sreo svog polubrata i polusestre. Stajao sam s jedne strane, a oni s druge strane groba. Ni Mihajlo, ni Sanela ni Ilda nisu mi prišli, niti su me upitali kako sam, kaže Robert

Robert Šaulić (47), izvanbračni sin tragično preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića angažirao je odvjetnika i podnio zahtjev sudu s namjerom da i on sudjeluje u raspravi kao ravnopravni nasljednik pokojnog pjevača. Nedavno se sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom susreo na očevom grobu, piše Kurir.

 

SRPSKI MEDIJI TVRDE: Šaban Šaulić osim Roberta ima još jednog izvanbračnog sina?

 

- Posjetio sam očev grob i tamo sreo svog polubrata i polusestre. Stajao sam s jedne strane, a oni s druge strane groba. Ni Mihajlo, ni Sanela ni Ilda nisu mi prišli, niti su me upitali kako sam. Samo je Sanela, kad je odlazila, rekla: 'Doviđenja, sve najbolje'. To je bilo sve što je izustila, a onda su otišli - rekao je Robert.

 

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

 

Tako je izvanbračni sin Šabana Šaulića prepričao susret sa Šabanovom djecom koji su šest mjeseci nakon pogibije oca došli staviti cvijeće na njegov grob. Prvo su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cvijeće i zapalili svijeće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija kćer Sanela, koja je prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić. Rekao je i da čeka poziv na ostavinsku raspravu te će svakako sudskim putem tražiti svoje pravo.

– Smatram da trebam dobiti stan u Beogradu ili Zrenjaninu – rekao je.

Foto: Privatni albumI

- Ništa ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari. Neću odnijeti u grob to što ću dobiti. Još nisam dodao poziv za nasljedstvo, ali ga očekujem i angažirat ću odvjetnika čim dobijem poziv. Očekujem da ću nešto dobiti kao izvanbračni sin - dodao je.

Foto: Privatni albumI

Nakon Šabanove smrti pojavila su se šuškanja da je Robert ostao bez novaca i to zato što je lijen. Ipak, njegovi susjedi ga hvale i odbijaju takve tvrdnje. Počeli su i sakupljati novac kako bi mu pomogli da živi dostojanstveno. Njegov najbliži susjed kaže kako Robert često čuva stare i bolesne ljude, koji mu zauzvrat daju novac kako bi se mogao prehraniti i preživjeti. 

Komentari (29)
  • Otac se nešto nije trudio djecu međusobno upoznati,povesti ih sve 4 na ljetovanje pa i onog petog u USA. A i žena mu neka rospija,ovog je sina imao prije nje

    18. 8. 2019,   17:12
  • Robert glavu gore, imaš pravo i ti na svoj dio. Sve šta te pripada uzmi i ne dopusti toj nazovi "maćehi" da te spriječi. Sretnooooo.

    18. 8. 2019,   21:35
  • Takva su braca kad lovu djele!

    18. 8. 2019,   16:49