Obavijesti

Show

Komentari 15

Šabanov sin živi sa starijom ženom koja ga je spasila s ulice

Šabanov sin živi sa starijom ženom koja ga je spasila s ulice
7

Šaban je o sinu Robertu kojeg je dobio s 18 godina rijetko govorio, a u javnosti se već prije nagađalo kako pjevačev sin živi u teškoj neimaštini

VIDEO

Robert Šaulić (47), izvanbračni sin tragično preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića, potpuno je ostao bez novaca za lijekove i hranu, a bolest mu je uznapredovala. O kakvoj bolesti je riječ nije još poznato, prenosi Story.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

Roberta je javnost mogla vidjeti na Šabanovom pogrebu, ali malo ljudi je dosad znalo da se nalazi u teškoj financijskoj situaciji te da mu je zdravlje bitno ugroženo. 

Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'
Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'

Šaulićev bubnjar Saša Imetović Bata kaže da Robert živi u Zrenjaninu zajedno s jednom starijom ženom koja ga je odgajala. Navodno je Šabanovog sina uzela s ulice kad je imao samo 10 mjeseci, a rekla je kako ga je pjevač obilazio i davao mu novac. Također, redovito ju je zvao i pitao treba li mu nešto.

Nakon Šabanove smrti pojavila su se šuškanja da je Robert ostao bez novaca i to zato što je lijen. Ipak, njegovi susjedi ga hvale i odbijaju takve tvrdnje. Počeli su i sakupljati novac kako bi mu pomogli da živi dostojanstveno. Njegov najbliži susjed kaže kako Robert često čuva stare i bolesne ljude, koji mu zauzvrat daju novac kako bi se mogao prehraniti i preživjeti. .

- On je ljudina! Nisam čuo lošu riječ o njemu. Znam da je imao jednu ljubav, ali su prekinuli - dodao je Robertov susjed.

Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - rekao je Šaban prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

 

 

 



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija