Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šabanov sin živi sa starijom ženom koja ga je spasila s ulice

None Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 7

Šaban je o sinu Robertu kojeg je dobio s 18 godina rijetko govorio, a u javnosti se već prije nagađalo kako pjevačev sin živi u teškoj neimaštini

Robert Šaulić (47), izvanbračni sin tragično preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića, potpuno je ostao bez novaca za lijekove i hranu, a bolest mu je uznapredovala. O kakvoj bolesti je riječ nije još poznato, prenosi Story.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Roberta je javnost mogla vidjeti na Šabanovom pogrebu, ali malo ljudi je dosad znalo da se nalazi u teškoj financijskoj situaciji te da mu je zdravlje bitno ugroženo. 

DETALJI STRAVIČNE PROMETNE Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'

Šaulićev bubnjar Saša Imetović Bata kaže da Robert živi u Zrenjaninu zajedno s jednom starijom ženom koja ga je odgajala. Navodno je Šabanovog sina uzela s ulice kad je imao samo 10 mjeseci, a rekla je kako ga je pjevač obilazio i davao mu novac. Također, redovito ju je zvao i pitao treba li mu nešto.

Foto: Privatni albumI

Nakon Šabanove smrti pojavila su se šuškanja da je Robert ostao bez novaca i to zato što je lijen. Ipak, njegovi susjedi ga hvale i odbijaju takve tvrdnje. Počeli su i sakupljati novac kako bi mu pomogli da živi dostojanstveno. Njegov najbliži susjed kaže kako Robert često čuva stare i bolesne ljude, koji mu zauzvrat daju novac kako bi se mogao prehraniti i preživjeti. .

- On je ljudina! Nisam čuo lošu riječ o njemu. Znam da je imao jednu ljubav, ali su prekinuli - dodao je Robertov susjed.

Foto: YouTube

Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - rekao je Šaban prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

  

Komentari (15)
  • Ako je ovo istina onda je Saban bio govno od covjeka...a svi mislili da je legenda....pare ipak nije uspio ponjeti na onaj svijet....a gore ce mu biti sudjeno....

    2. 8. 2019,   18:15
  • Jooj Saban je dobar covijek bla bla bla. Iz ljubavi ili ne. Tvoje je dijete...tocka. Nisi dobar. Drek na sibici si.

    2. 8. 2019,   18:13
  • Sta mores ocekivat od roma?

    2. 8. 2019,   19:55