Obavijesti

Show

Komentari 68

Šabanove kćeri sjele pred grob pjevača pa zapalile cigaretu...

Šabanove kćeri sjele pred grob pjevača pa zapalile cigaretu...
7

Njegove kćeri Ilda i Sanela neutješno su plakale, a zatim ispred groba zapalile cigaretu jer su upravo to, kako navode srpski mediji, najviše voljele raditi sa Šabanom

VIDEO

Obitelj i najbliži prijatelji preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića došli su na groblje dan nakon njegovog pogreba kako bi zapalili svijeće i tako još jednom odali počast pokojnom pjevaču.

Pokretanje videa...

01:14

Kako prenosi srpski Kurir, njegove kćeri Ilda i Sanela neutješno su plakale, a zatim 'čučnule' ispred očevog groba koji je bio prepun cvijeća. Nakon toga su zapalile cigaretu jer su upravo to, kako navode srpski mediji, najviše voljele raditi sa Šabanom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kurir

Podsjetimo,u petak su se obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji okupili na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi se po posljednji put oprostili od legende narodne glazbe. 

Ogromna tuga: Šaban pokopan uz emotivni hit 'Ne plači, dušo'

Pjevač je sahranjen uz pjesmu 'Ne plači dušo' koju je posvetio svojoj supruzi još davne 1984. godine. Počivat će pokraj srpskog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo u veljači prošle godine. Na pogrebu su svi bili pod kišobranima jer je od jutra padala kiša.

Na pogrebu se pojavio i Šabanov izvanbračni sin Robert (47) koji se držao dalje od ostatka pjevačeve obitelji. Prema pisanju srpskih medija, stajao je pokraj ulaznih vrata, među masom, trudeći se da ostane neprimjetan. Šaulićev sin bio je u pratnji brata s majčine strane.

Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

Udovici pjevača, potresenoj Gordani Šaulić pozlilo je kada su iznosili tijelo njezinog supruga. 'Slomila' se i nije više mogla izdržati., jedva je stajala na nogama. Pridržavala se za sina Mihajla i buduću snahu Danijelu, a zet Bata bio je odmah uz njih pa joj je, kako prenose srpski mediji, usput ponudio čašu vode.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan
FELJTON: ŠABAN ŠAULIĆ

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan

Prije nego se oženio Šaban Šaulić je bio kratko u vezi sa vršnjakinjom Nevenkom. Nakon nekoliko godina saznao je da ima sina. Priznao ga je i plaćao alimentaciju do njegove 18. godine.

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt
NIJE IMAO SREĆE

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt

Najopasnija situacija u kojoj se Šaulić našao bila je gastarbajterska svadba na kojoj je pjevao. Nekolicina napadač upala je na svadbu i odmah su počeli pucati iz Hecklera
Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'
JUTRO UOČI PROMETNE

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'

Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam, rekao je kum Boban