Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sablić za svoju novu kolekciju angažirala Renatu Lovrinčević

None Foto: PROMO 10

Renata je predivna osoba i velik profesionalac. Treniram s njom u teretani, tako da često provodimo vrijeme zajedno, rekla je splitska modna dizajnerica

Iako dolaze iz dva različita tabora izbora ljepote, Monika Sablić bila je Miss Dalmacije 1999., a Renata Lovrinčević Buljan Miss Universe 2000. Splitsku modnu dizajnericu i fitness influencericu veže dugogodišnje prijateljstvo.

Foto: PROMO

- Renata je predivna osoba i velik profesionalac. Treniram s njom u teretani, tako da često provodimo vrijeme zajedno - kaže Monika koja je Renatu angažirala kao zaštitno lice u svojoj najnovijoj kampanji naziva 'Material Girl'.

Foto: PROMO

Renata je za potrebe kampanje odbacila sportski triko i uskočila u šljokičasto odijelo. Potpuno se uživjela u ulogu Madonne, kakvom ju je Monika vidjela u svojoj najnovijoj kampanji, i zaplesala u jednom splitskom klubu gdje su imale photoshooting.

STIŽE LJETO! Kolekcija dizajnerice Monike Sablić: 'Seksepilna i ženstvena'

- Totalni povratak u osamdesete! Renata predstavlja sve ono što zamišljam u ženi koja nosi komade ove odjeće. Kolekcija odiše glamurom tog razdoblja, ali isto tako može se kombinirati i u poslovnim prilikama, naprimjer šljokičaste hlače i obična bijela majica izgledaju odlično - rekla je Sablić.

Foto: PROMO

Renata je dodala da se na snimanju uistinu odlično zabavila.

- Osjećala sam se kao kraljica. Odjeća je super i stvarno nosiva, a i šminka i frizura su mi top – rekla je Renata.

Foto: PROMO

Osim efektnog šljokičastog odijela, kolekcija se sastoji i od haljine boje ciklame u stilu Marilyn Monroe, zlatne haljinice kao i ljubičaste na jedno rame te srebrnih hlača na zvono s bluzom na volane i ljubičastim rukavicama.

Foto: PROMO

Za šminku je zaslužna Josipa Ćaleta, a nakit je SNS Jewelry. Kampanju je snimio Ivan Gudić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (1)
  • Bože divne li mode, kad uđu u prostoriju ne triba svitlo žigat! Zasvitli u svim prostorijama!!!

    6. 11. 2019,   09:52