Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sad se stidi golotinje, a već je s 15 godina pokazala gole grudi

None Foto: Egotastic 8

Srpska glumica Ana Alexander, koja se u Americi proslavila vrućim scenama seksa, kaže da joj je neugodno zbog toga. Ipak, na filmu se skidala i u pubertetu

Stidim se golotinje, prava sam Srpkinja, nedavno je za srpski Press izjavila Ana Alexander (32), glumica koja je vrućim scenama seksa u TV seriji 'Chemistry' zaludila Amerikance. 

Iako samu sebe opisuje kao osobu kojoj seksepil nije pretjerano važan, proslavila se na račun oblina i golotinje. Do toga je, kaže, došlo jer su joj rekli da će neke scene biti umjetničke, a ispale su eksplicitne. Podsjetimo, s filmskim partnerom bez zadrške se seksala na kuhinjskom stolu i pod tušem. 

Golotinje se u tridesetima stidi, a već je s 15 godina pokazivala grudi na filmskom platnu. Ana Stojanović, kako joj je pravo prezime, kao tinejdžerica glumila je u filmu Dragoslava Lazića 'Sekula se opet ženi, piše srpski Blic. Film je 1991. izašao samo na VHS kazetama, a Ana je u njemu glumila djevojku koja privlači starije muškarce. Grudi je pokazala u sceni u kojoj je iz prikrajka promatra pohotni Sekula kojeg je glumio Radoš Bajić, inače bliski prijatelj Aninih roditelja. Majka Mila pratila je Anu na snimanja.

Komentari (65)
  • .....Stidim se golotinje, prava sam Srpkinja.....ahhhhhhhhaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je provala stoljeća!!!

    21. 11. 2011,   18:07
  • između ove dvije sise može stati travnjak camp noua :P

    21. 11. 2011,   17:56
  • srami se kao kobila kad prevrne voz sijena . . . .

    21. 11. 2011,   17:18