Obavijesti

Show

Komentari 15

Šalković otvorio restoran pa se onda udebljao deset kilograma

Šalković otvorio restoran pa se onda udebljao deset kilograma
10

Nisam se udebljao zbog hrane, nego sam prestao pušiti. No nisam od onih koji odustanu od sebe. Kilograme ću 'istopiti' ovo proljeće. I to ne nekim posebnim režimom, već radeći, rekao je Šalković

VIDEO

Pisac i bloger Hrvoje Šalković (45) 'natukao' je deset kilograma, a za sve krivi svoj novi biznis. Naime, Šalković je nakon 30 godina pripreme i istraživanja svjetskih kuhinja, ostvario dugogodišnju želju te u samom središtu grada Zagreba otvorio, ni manje, ni više nego američki restoran. 

PIXSELL

Obožavam američku hranu i želio sam otvoriti restoran-bar s Dvadesetak televizora za praćenje svih sportova, od nogometa do pikada. Međutim, osim poklonika sporta, dolaze i velika društva, parovi, obitelji s malom djecom... U mojem restoranu Marat najviše voli juhe, posebno od rajčice s medom, a vidim da se to sviđa i drugoj djeci. Baš kao i burgeri, rebrica, stripsi, salate, krilca. Nagovaram ga da proba naše palačinke, jer su uistinu vrhunske, ali Marat ne voli slatko. Ni ja nisam ljubitelj kolača i slastica, ali zato me se može 'kupiti' sushijem, kao i tajlandskim, kineskim i libanonskim delicijama - rekao je u intervjuu za Gloriju.

PIXSELL

- No nijedno od tih bjelosvjetskih čuda ne može se mjeriti s našim tradicionalnim jelima kakva spravlja moja majka Vlasta. Nigdje nisam osjetio mirise po kojima miriši cijeli haustor, kao što se kod nas događa kad se kuha sarma ili cušpajz. Po mirisu već možeš znati što će te dočekati na stolu. Srećom, živim blizu roditelja pa u svemu tome mogu uživati kad poželim, a kad mi iz Splita dođe sin Marat, kuha mu isključivo moja mama. Marat je lud za bakinim njokima, a ja obožavam njezine pileće pohance, škampe, janjetinu, faširance - rekao je Šalković za Gloriju.

Pukla ljubav! Šalković i Gruica prekinuli nakon tri godine veze
Pukla ljubav! Šalković i Gruica prekinuli nakon tri godine veze

Također je priznao da je samo u godinu dana uspio 'dobiti' deset kilograma. 

 Nisam se udebljao zbog hrane, nego sam prestao pušiti. No nisam od onih koji odustanu od sebe. Kilograme ću 'istopiti' ovo proljeće. I to ne nekim posebnim režimom, već radeći u svojem restoranu. U ugostiteljstvu nema radnog vremena, čitav si dan na nogama. Ali to me veseli, a i nema šanse da mi bude dosadno: ili bane inspekcija, pokvari se škrinja, konobar se zaljubi i ne dođe na posao pa umjesto njega hodam naokolo s tacnom u ruci, perem čaše... U svakom slučaju, ostvario sam svoj san: radim ono što volim, stalno sam među ljudima i činim sve da im kulinarski ugodim. Nitko nije sretniji od mene kad vidim da sam u tome uspio - zaključio je Šalković.

Mario Pavlović

Od 2014. do 2017. godine bio je u vezi s kazališnom glumicom Anom Gruicom (36) s kojom je dobio i sina Marata Ivana. Iako je bila riječ o ozbiljnoj vezi i već se šuškalo o vjenčanju, par je prekinuo zbog, kako su tada rekli, 'nepremostivih razlika'.

Naime, trzavice izvanbračnog para na vidjelo su prvi put počele izlaziti već nakon Aninog sudjelovanja u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a glumica nije dugo čekala da ne započne s novom vezom. 

Odnedavno je u braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem (44), a sve su iznenadili brzim vjenčanjem nakon iznenadnih zaruka. Priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj, i to nedugo nakon njezina prekida sa Šalkovićem.

Pratite nas na našem Instagram profilu

ŠTO SE DOGAĐA S KRALJEVSKOM OBITELJI? 'Meghan i Kate su velike glumice'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin