Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Salma Hayek u 41. godini prvi put postala mama

None Foto: 24sata

Zanosna glumica i njen zaručnik, francuski biznismen Francois-Henri Pinault, u petak su dobili kćer i dali joj ime Valentina Paloma

Salma i kćerkica su dobro, rekao je glasnogovornik glumice i producentice Salme Hayek (41), koja je u petak rodila prvo dijete. Zvijezda "Desperada" i njen zaručnik, bogati francuski biznismen Francois-Henri Pinault (45), djevojčici su dali ime Valentina Paloma. Pinault već ima dvoje djece iz prethodnih veza.
Ponosni roditelji nisu otkrili hoće li uskoro ozakoniti svoju vezu. Kad su u ožujku objavili da su zaručeni te da Salma čeka dijete, ljudi bliski meksičkoj seks - bombi u medijima su izjavljivali kako se čude takvom razvoju događaja jer su mislili da su Salma i predsjednik uprave PPR-a, kompanije koja u vlasništvu ima luksuzne brandove poput Guccija i Yves Saint Laurenta, samo prijatelji. Salmi je ovo i poslovno vrlo uspješna godina. Glumila je u seriji "Ugly Betty", kojoj je i koproducentica, te tri filma: "Frieda", "Across the Universe" i "South of Border". U travnju je osnovala produkcijsku tvrtku Ventanazul.

Komentari (4)
  • cestitam....bila bi i steta da se takvi geni ne prenesu dalje:)

    22. 9. 2007,   14:37
  • Uau... A čovječe, kak se izgubi pojam o godinama tih zvjezduljaka... Već 41 godina! Zamisli...

    22. 9. 2007,   14:43
  • Kaj ona ima već 41 g.!??? Ja mislila da je njoj 35...ajooooooooooooooooooooooooooooooooooooj. sve u svemu,pa ljepo ak je dobila dijete :))))

    22. 9. 2007,   14:49