Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Salome: Ne bih ženila Ivu Jerković jer ne zna kuhati

None Foto: Slavko Midžor 6

Ispred BB kuće nije bilo Salomeine supruge Erneje. Nakon što su je izbacili, naša najpoznatija transseksualka s prijateljima je otišla u gay klub

Tek sada vidim da su neki stanari bili pokvareni i zločesti. Danijela me oduševila. Marina se, pak, previše nervira i to mi je žao. Ne znam kako će izdržati jer se Marko i Neven neće mijenjati. Oni vole rešetati one koji su im na 'tapeti’, priča Salome.
- Ivina ljepota je za vitrinu. Izgleda kao porculanska lutka. Ne bih je ženila jer ne zna kuhati - rekla je.
Salome se u kući svađala s Markom i Nevenom jer ih je nervirala.
- Neven i Marko su klauni. Jedva čekam da ih izbace, a Marina neka pobijedi. Ciganović sjedi na silikonima. Imali smo vježbu hodanja na guzici da vidi jesu li mu još na mjestu - kaže Salome.

POMIRILI SE MARINA I NEVEN
Marina i Neven ispočetka se nisu podnosili. Ona je njemu pjevala pjesmice koje su aludirale na homoseksualnost, a on je prevrtao očima. Dani su prolazili i Marina je zaključila da bi Neven bio sasvim dobar da s njim u kući nisu Iva i Marko, pod čiji utjecaj pada u potpunosti. Netrpeljivosti su konačno pukle nakon Salomeina izlaska. Zagrlili su se, ronili suze i međusobno tješili.

MODNI MAČAK ŽELI ODUSTATI
Marko Grubnić žalio se prijateljima Ivi Jerković i Nevenu Ciganoviću da mu je ostanak u kući “totalni bed”. Zaključio je da je zbog nekoliko sukoba s Marinom “zauvijek obilježen”. Neprestana natezanja s njom su ga, kaže, toliko takla da bi najradije izašao van. Neven i Iva su ga tješili i hrabrili da izdrži do kraja. Marko je Marinu nominirao jer su “dva različita svijeta i nemaju nikakvih dodirnih točaka”.

Komentari (10)
  • Ma fuuuuuuuuuj

    15. 3. 2008,   21:34
  • Grubnić je jedan od onih likova koji bi umrli kad bih se izderao na njih

    15. 3. 2008,   21:47
  • koji freek show

    16. 3. 2008,   10:54