Obavijesti

Show

Komentari 20

Salome se odriče penisa, a Anđa Marić ne vjeruje u to

Salome se odriče penisa, a Anđa Marić ne vjeruje u to
7

Salomeina prijateljica Anđa tvrdi da se ona nikad neće uputiti na operaciju odstranjivanja penisa. Pjevačica smatra da joj netko želi podmetnuti

VIDEO

O razlozima odstranjivanja trenutačno ne bih govorila. Lako mogu potvrditi da sam se odlučila na zadnji rez kojim bih se konačno riješila muških karakteristika, izjavila je transseksualka za slovenski 24ur. Doznajemo kako će o zahtjevnom zahvatu Salome (40) uskoro govoriti u emisiji na slovenskoj televiziji. Transseksualka je četiri puta povećala grudi i napravila nekoliko korekcija na licu. Suprugu Erneju skriva od javnosti. Kaže kako imaju odnos kao svaki normalan par. Salome je mnogo puno puta izjavljivala kako penis nikad neće odstraniti jer “ima jako lijepo spolovilo”. Danas nije bila dostupna za komentar.
- Odmah sam znala da sam se trebala roditi kao žena. Zanimale su me duga kosa, šminka, ženske haljine... Uvijek sam zamišljala sebe kao ženu. Zanimalo me kako se prave kolači, pere suđe, ples na ledu, haljinice sa Swarovski kristalima, perje - rekla je Salome.
Pravim imenom Nenad Ćuća Žentil na rodnom otoku Rabu susretao se s, kako kaže, svakakvim ljudima.
- Bila sam bitno drugačija od ostalih, pa su me provocirali. To je toliko boljelo u tim godinama. Danas me čim dođem na Rab dočekaju pljeskom i cvijećem - priča Salome, koja još ne razmišlja o djeci. Prijateljica Anđa Marić uvjerena je da je to “patka”.
- Baš sam jučer bila sa Salome. Nas dvije o svemu pričamo i znam da ona to nije izjavila. Netko joj želi podmetnuti - sumnjičava je manekenka, koja sa suprugom Primožom i sinom Gašparom godinama živi u Sloveniji.
- Salome je uvijek govorila kako nikad neće odstraniti penis jer ju je strah da ne postane invalid. Nitko ti ne može garantirati da neće biti komplikacija - kaže Anđa, koja sa Salome radi na novom albumu.

MAJKU "BOLI BRIGA ZA GLUPOSTI"
Milica Ćuća Žentil (71) na Rabu izmajmljuje apartmane sa suprugom Vladom (70). Čuvši kako će njezin sin Nenad možda odstraniti spolovilo, Milica se uzrujala govoreći da je boli briga za te gluposti.
- Dok je moj Neno bio na Rabu, sve je bilo u redu. Bio je normalan muškarac, imao je cure i one su letjele za njim. Išao je u vojsku i bio odličan konobar. Ne znam zašto se tako promijenio kad je otišao u Sloveniju - rekla je Salomeina majka nakon BB-a. Milica je tada izjavila da joj je jedino žao što njezin Neno još nema djecu. Ocu Vladi smeta što si je Nenad stavio silikone i takav šeta po Rabu.

DJEČAK TIM POSTAO SEKSI KIM
Ona je najmlađa transseksualka na svijetu. Njemica Kim Petras (16) na promjeni spola bila je prošli mjesec. Kaže da se uvijek osjećala kao žena. Operaciju je odobrio psiholog, a Kim želi biti pop-zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...