Obavijesti

Show

Komentari 39

Salome vježba i trči maraton: 'Napokon imam tijelo žene...'

Salome vježba i trči maraton: 'Napokon imam tijelo žene...'
4

Salome je tri mjeseca radila s osobnim trenerom Damjanom Verhovcem i oduševljena je rezultatima. Puno je, kaže, napredovala i ima izdužene mišiće

VIDEO

Osjećam se fantastično! Budim se u 6, a idem spavati u 23 sata. Puna sam energije. Napokon imam tijelo kakvo sam oduvijek htjela imati, rekla nam je Salome Ćuća-Žentil (46).

Najpoznatija transseksualka podrijetlom s Raba već godinama živi u Sloveniji, a prije šest godina operacijom je promijenila spol. 

- Bila sam drugačija od ostalih, pa su me provocirali. To je toliko boljelo u tim godinama,- rekla je Salome o svojem odrastanju na Rabu. Kaže kako je oduvijek znala da je zapravo žena.

- Zanimale su me duga kosa, šminka, ženske haljine... Uvijek sam zamišljala sebe kao ženu. Zanimalo me kako se prave kolači, pere suđe, ples na ledu, haljinice sa kristalima Swarovski, perje... - kaže Salome. Prije promjene spola godinama je bila u braku s Ernejom, koju je skrivala od javnosti.

Salome kaže kako joj je trebalo više od četiri godine da joj se uravnoteže hormoni.

- Imala sam pivski trbuščić, ali mislim da je to bilo od stresa. Napokon su mi se hormoni posložili. Prava sam žena, sad sam puno emocionalnija, a i počela sam jesti kao žena. Prije sam jela poput muškarca velike količine hrane. Sad jedem više puta na dan, ali manje obroke - kaže Salome.

S dijetom prema krvnoj grupi počela je prije pola godine. Izbjegava šećer i bijeli kruh, odnosno općenito kvasac, a jede puno ribe.

- Čak i sama pečem pirov kruh - pohvalila se. Prije četiri mjeseca krenula je na intenzivne treninge s osobnim trenerom.

- Htjela sam oblikovati tijelo te imati više energije i kondicije. Guza mi je pala, ipak sam ja u godinama. U teretanu sam išla četiri puta tjedno, a treninzi su trajali od 45 minuta do sat vremena. Puno sam napredovala i sad imam lijepe, izdužene mišiće - kaže Salome, koja se trenutačno priprema za trčanje polumaratona na jesen u Ljubljani. Dodaje da je napokon zadovoljna svojim tijelom.

- Dobivam i puno komplimenata, a to mi još više podigne samopouzdanje - rekla nam je. Osim što je počela zdravo živjeti, Salome kaže da je i prestala izlaziti, a slobodno vrijeme provodi sa svojom čivavom Kali.

- Zanimaju me druge stvari u životu. Kad prijeđeš 40, shvatiš da život nije samo zabava. Izađem možda jednom u tri mjeseca - kaže Salome, a sretna je i zato što je pronašla stalni posao.

- Radim u trgovini za kućne ljubimce i jako sam zadovoljna poslom. Vesele me životinjice i rad s njima, a i kolege su svi pozitivni ljudi. Okruženje je odlično - pohvalila se. Na ljubavnom planu zasad nema nikoga na vidiku.

- Tražim ljubav, naravno, i ako je nađem to će biti odlično, a ako ne, opet dobro - smije se Salome, koja u posljednje vrijeme razmišlja o tome da promijeni svoje ime. Njezinoj mami ne sviđa se konotacija koju ima jer je Salome u Bibliji odrubila glavu Ivanu Krstitelju.

- O meni se svašta pisalo, i dobro i loše, pa kad tražim posao, dovoljno je da pročitaju nekoliko članaka i prekriže me. Zato mi je ovo prvi stalni posao u životu - kaže Salome, koja jedva čeka da ode na Rab, gdje će godišnji provesti s obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...