Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sam pobijedio Krešimira: Nikad nisam bio sretniji zbog poraza

None Foto: screenshot/ 5

Nikad mi nije bilo draže da sam izgubio jer mi je gospodin Milan jako simpatičan. Stvarno mi je drago, rekao je lovac Krešimir Sučević Međeral

U večerašnjoj epizodi kviza 'Potjera', Milan je sam uspio pobijediti lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojiti 35 tisuća kuna.

Foto: screenshot HRT/24sata

Milan je u završnoj potjeri dao 12 točnih odgovora i bio 13 koraka prednosti ispred lovca, a krucijalno je bilo to što je nekoliko puta vratio Krešu unatrag. Lovac nije znao odgovor na prvo pitanje 'U kojem je selu pokraj Kupe velika etno zbirka Božidara Škofača?', dok je Milan ponudio točno rješenje.

Foto: screenshot HRT/24sata

Također, Krešimir nije znao odgovor na još nekoliko pitanja poput 'Martin Luther King održao je govor 'I have a dream' tijekom marša na koji grad?' te o početku karijere nogometaša Zlatana Ibrahimovića (37). 

- Nikad mi nije bilo draže da sam izgubio jer mi je gospodin Milan jako simpatičan. Stvarno mi je drago - rekao je Krešimir. 

Foto: screenshot HRT/24sata

- Nema elemenata kompetitivnosti. Naravno da je žao ljudima kad ispadnu, suze su prave, no to je više stvar prestiža. Nemam ništa protiv toga da netko tko je bolji odnese iznos. Prirodan je instinkt ljudi da žele pobijediti i svatko ima adrenalinsku crtu - rekao nam je nedavno Krešimir. 

Komentari (34)
  • Za znanje 35tisuca,a ove tuke i tukci po reality emisijama znatno vise

    21. 5. 2019,   06:50
  • Izgleda da je gospodin Milan iz Radničke Fronte...

    21. 5. 2019,   01:54
  • Čestitam, ovo je stvarno rijetkost.

    20. 5. 2019,   23:08