Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sama svoj model: Pogledajte Monikine romantične kreacije

None Foto: PR fotografije 9

Dizajnerica Monika Sablić predstavit će na ovogodišnjem Cro A Porteru haljine od čipke baby doll kroja u koji će se na prvi pogled zaljubiti sve romantične duše

Splitska dizajnerica Monika Sablić ove jeseni na pistu Cro A Portera donosi jedan novi i jedinstven pogled na modu rezerviranu za hladnije dane. Haljina je bila i ostala Monikina vječna inspiracija, a u ovoj modnoj priči ona je dobila novu dimenziju. Pročišćene i mirnije linije naglašenijeg volumena novi su individualistički potpis koji dizajnerica predlaže za nadolazeću jesen i zimu.

Čistoća dizajna prisutna je od kroja, do odabira boja i izbora materijala. Upotrebom čipke, svile i organdija naglašena je ženstvenost, a seksepil suptilno prikriven. Monikina žena ove sezone izrazito je romantična predstavnica novog modernog i mirnijeg stila.

Pretežno svjetlije kreacije stvorene su za isticanje ženstvenosti na romantičan i pomalo umirujući način, dok će haljine od čipke i baby doll kroja izmamiti uzdahe i svojom se jednostavnošću uklopiti u sve modne stilove. Nije tajne da sve žene vole romantike i da sanjare o vječnoj ljubavi koja će ih činiti sretnim do kraja života i upravo takve djevojke svoju romantičnu stranu vole iskazati i načinom svog odijevanja pa stoga ne čudi da će se sve romantične duše upravo na prvi pogled zaljubiti u Monikine haljine.

Upravo u ovoj kampanji sama dizajnerica postala je model i na poseban način svoj dizajn približila svim ljubiteljima mode. Kao kulisa ove kampanje poslužio je prekrasan, pomalo nostalgičan ambijent splitske 'Vila Dalmacije'.

Komentari (14)
  • Lijepa je

    11. 9. 2012,   15:28
  • super je,ali me zanima čije su cipele...super su mi...

    11. 9. 2012,   20:31
  • ništa posebno....već viđeno

    11. 9. 2012,   14:54