Obavijesti

Show

Komentari 10

Same ljepotice: Watson i Foy u Pirellijevom novom kalendaru

Same ljepotice: Watson i Foy u Pirellijevom novom kalendaru
2

One na fotografijama Pirellijeva kalendara za 2020. utjelovljuju tragičnu Shakespeareovu junakinju Juliju, piše Guardian

VIDEO

 Tvrtka Pirelli na internetskim je stranicama objavila prve kadrove iza kulisa novog izdanja kalendara za 2020. godinu, čija je tema 'U potrazi za Julijom'.

Fotograf Paolo Roversi (71) još u svibnju je fotografirao devet svjetski poznatih dama: britanske glumice Claire Foy (35), Miju Goth (25) i Emmu Watson (29), američke glumice Indyju Moore (24), Yaru Shahidi (19) i Kristen Stewart (29), kinesku pjevačicu Chriss Lee, španjolsku pjevačicu Rosaliju i francusko-talijansku umjetnicu Stellu Roversi

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

One na fotografijama Pirellijeva kalendara za 2020. utjelovljuju tragičnu Shakespeareovu junakinju Juliju, piše Guardian. 

Tumačenje Bardove drame na neuobičajen način pripalo je zvijezdama o kojima se danas najviše govori kao o 'Juliji' novog doba. 

- Tražio je tridesetpetogodišinju Juliju. To je Paolova nova i moderna interpretacija Shakespearove junakinje - izjavila je Claire Foy, koja je utjelovila kraljicu Elizabetu II. u Netflixovoj seriji 'Kruna', o suradnji s Roversijem. 

75th Golden Globe Awards – Arrivals – Beverly Hills

Emma Watson je u video-snimci rekla kako je Roversi netko s kim je oduvijek željela surađivati te da njegove fotografije izgledaju poput umjetničkih djela. Paolo Roversi je svoje modele fotografirao u srednjovjekovnim interijerima, a snimio ih je u Parizu i Veroni jednoga svibanjskog vikenda. Svaka od njegovih odabranica interpretirala je ulogu Julije kroz vlastite emocije, umjetničke forme, osobnost i shvaćanje, rekli su iz Pirellija. 

- Ja još uvijek tražim svoju Juliju i tražit ću je čitav život... jer Julija je san - komentirao je Roversi svoj rad na kalendaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu