Obavijesti

Show

Komentari 117

Šarmer iz džungle: 'Izbjegavao sam Tanju, ali ona mi se nudila'

Šarmer iz džungle: 'Izbjegavao sam Tanju, ali ona mi se nudila'
7

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima. No romantiku su pokvarila pitanja o Tanji. 'Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije.Bit ću bolji', branio se farmer pa nagradio Dunju poljupcima

VIDEO

U Kanadi Srećko i Antonija posljednje trenutke prije njezina povratka u Hrvatsku zbog posla iskoristili su za izmjenjivanje nježnosti, ali i razgovor o zajedničkom životu i obiteljskom prstenu na kojem će, kad za to dođe vrijeme, biti ugravirano ime i Srećkove supruge. 

- Antonija ima potencijala da i njezino ime bude napisano na prstenu - komentirao je Srećko, a i njegova dama je optimistična.

- Prsten je na pragu, bit će - rekla je Antonija, a ponovni susret dvoje golupčića zakazat će na romantičnom putovanju Istrom. Domino je svoju Barbaru poveo na ludu vožnju kabrioletom po Berlinu što je, prema njegovu mišljenju, san svake žene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Meni to nije san, ali bilo mi je lijepo. Ponovila bih - komentirala je Barbara u svom stilu, a i Domino je priznao da je počeo mijenjati mišljenje o njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

- Imam osjećaj da je ovo s Barbarom obećavajuće, zapravo se jako dobro slažemo… I kad smo šutjeli, nije mi bilo dosadno - priznao je. Barbaru je opet iznenadila njegova romantična strana, ruke na njezinu ramenu i bedru, a farmer je dodao da se samo pravi da je neosvojiva.

- Procvjetala je! Usrećila ju je pobjeda - komentirao je Barbarino dobro raspoloženje, dodavši da ga je zbog svoje nepredvidivosti često dovodila do ludila.  

Darinka i njezin odabranik Ivo imali su sve uvjete za savršen odmor - sunčani Hvar, miris mora i pogled od kojeg zastaje dah. No zajedno s njima iz Čilea su stigle neke stare boljke - brojna prigovaranja. Farmericu je posebno zasmetalo što Ivo neprestano fotografira i snima sve lokacije koje posjećuju pa mu je to jasno dala do znanja, nekoliko puta.

- Treba uživati u trenutku! Mislim da i iz Čilea ima preko tisuću fotografija - sarkastična je bila Darinka, unatoč Ivinim opravdanjima da voli zabilježiti sve, pogotovo ako je na nekom mjestu prvi put.

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima.

- Sve je otvorenija. Polako upoznajem slatku stranu Dunje - tepao je farmer, a i Dunja je priznala da se zaljubila. No romantiku su ubrzo pokvarila njezina pitanja o događajima na farmi, ali i Tanji.

- Jesi li poljubio koju curu ondje? - pitala je Dunja, a Daniel je nakon kratkog izmotavanja priznao sve trzavice u odnosu s Tanjom.

- Sada sam razočarana. Nisam to očekivala od tebe. Dopisivali smo se - nastavila je.

- Izbjegavao sam je, a ona se nudila. Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije. Bit ću bolji - branio se mladi farmer pa nagradio Dunju novim vrućim poljupcima.

Idila nije vladala ni između Jacka i Ane. Tijekom romantične večere odlučila mu je priznati sve što osjeća prema njemu.

- Sad smo tu, ali ja ovo ne doživljavam kao romantično putovanje. Htjela bih da se ovo nastavi na jednoj prijateljskoj razini, bez romantike - kazala je Ana, dodavši da se Jack složio s njom, premda ne misli tako.  

- Ti si potpuno suprotna od mene, ne postoji ni jedna stvar po kojoj smo slični - rekao joj je Jack, a Ana je potvrdila.

- Ona me probudila. Želim da taj s kojim završi bude sretan što ju je pronašao - iskreno je zaključio farmer.

Stiglo je vrijeme da se Srećko i Antonija ponovno susretnu - ovaj put u Rovinju.

- Jako mi je nedostajao. Čujemo se svaki dan, ali nije to to. Sad kad sam ga vidjela, sretna sam k'o godina! - priznala je Antonija, a ni Srećko nije mogao sakriti osmijeh s lica.

- Sretan sam što sam se odlučio na ovo i što sam sreo Antoniju - priznao je pa dodao da njegova odabranica ima punu podršku njegove obitelji i prijatelja.

Domino je svoju Barbaru u Šibeniku dočekao s gitarom i pjesmom.

- Vidim da je još zainteresirana - komentirao je farmer, dok je Barbara priznala da se od njezina odlaska iz Berlina gotovo pa i nisu čuli.

- Barbara se nije promijenila, ali vidjet ću sad u ovih nekoliko dana što ću provesti s njom postoji li u njoj više interesa za mene ili i dalje želi voditi rat između muškaraca i žena - dodao je farmer, no Barbara je napomenula da se zasad vidi samo kao Dominova prijateljica.

Nakon filmskog susreta, Antonija i Srećko dan su začinili romantičnom večerom uz zalazak sunca.

- Nazdravljamo našoj ljubavi. Pravo romantično putovanje - oduševljena je bila Antonija. Srećko ju je iznenadio poklonom – ručnikom s ručno ušivenim njihovim inicijalima.

- On bi htio da ja dođem što prije u Kanadu - pa može! Ne možemo mi dugo jedno bez drugoga! Vidim ja da je on zaljubljen - dodala je.

- Lijepo je držati njezinu ruku i biti s njom - priznao je Srećko.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku