Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šarmer iz džungle: 'Izbjegavao sam Tanju, ali ona mi se nudila'

None Foto: RTL 7

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima. No romantiku su pokvarila pitanja o Tanji. 'Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije.Bit ću bolji', branio se farmer pa nagradio Dunju poljupcima

U Kanadi Srećko i Antonija posljednje trenutke prije njezina povratka u Hrvatsku zbog posla iskoristili su za izmjenjivanje nježnosti, ali i razgovor o zajedničkom životu i obiteljskom prstenu na kojem će, kad za to dođe vrijeme, biti ugravirano ime i Srećkove supruge. 

- Antonija ima potencijala da i njezino ime bude napisano na prstenu - komentirao je Srećko, a i njegova dama je optimistična.

Foto: RTL

- Prsten je na pragu, bit će - rekla je Antonija, a ponovni susret dvoje golupčića zakazat će na romantičnom putovanju Istrom. Domino je svoju Barbaru poveo na ludu vožnju kabrioletom po Berlinu što je, prema njegovu mišljenju, san svake žene.

- Meni to nije san, ali bilo mi je lijepo. Ponovila bih - komentirala je Barbara u svom stilu, a i Domino je priznao da je počeo mijenjati mišljenje o njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam osjećaj da je ovo s Barbarom obećavajuće, zapravo se jako dobro slažemo… I kad smo šutjeli, nije mi bilo dosadno - priznao je. Barbaru je opet iznenadila njegova romantična strana, ruke na njezinu ramenu i bedru, a farmer je dodao da se samo pravi da je neosvojiva.

- Procvjetala je! Usrećila ju je pobjeda - komentirao je Barbarino dobro raspoloženje, dodavši da ga je zbog svoje nepredvidivosti često dovodila do ludila.  

Foto: RTL

Darinka i njezin odabranik Ivo imali su sve uvjete za savršen odmor - sunčani Hvar, miris mora i pogled od kojeg zastaje dah. No zajedno s njima iz Čilea su stigle neke stare boljke - brojna prigovaranja. Farmericu je posebno zasmetalo što Ivo neprestano fotografira i snima sve lokacije koje posjećuju pa mu je to jasno dala do znanja, nekoliko puta.

- Treba uživati u trenutku! Mislim da i iz Čilea ima preko tisuću fotografija - sarkastična je bila Darinka, unatoč Ivinim opravdanjima da voli zabilježiti sve, pogotovo ako je na nekom mjestu prvi put.

Foto: RTL

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima.

- Sve je otvorenija. Polako upoznajem slatku stranu Dunje - tepao je farmer, a i Dunja je priznala da se zaljubila. No romantiku su ubrzo pokvarila njezina pitanja o događajima na farmi, ali i Tanji.

- Jesi li poljubio koju curu ondje? - pitala je Dunja, a Daniel je nakon kratkog izmotavanja priznao sve trzavice u odnosu s Tanjom.

- Sada sam razočarana. Nisam to očekivala od tebe. Dopisivali smo se - nastavila je.

- Izbjegavao sam je, a ona se nudila. Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije. Bit ću bolji - branio se mladi farmer pa nagradio Dunju novim vrućim poljupcima.

Foto: RTL

Idila nije vladala ni između Jacka i Ane. Tijekom romantične večere odlučila mu je priznati sve što osjeća prema njemu.

- Sad smo tu, ali ja ovo ne doživljavam kao romantično putovanje. Htjela bih da se ovo nastavi na jednoj prijateljskoj razini, bez romantike - kazala je Ana, dodavši da se Jack složio s njom, premda ne misli tako.  

- Ti si potpuno suprotna od mene, ne postoji ni jedna stvar po kojoj smo slični - rekao joj je Jack, a Ana je potvrdila.

- Ona me probudila. Želim da taj s kojim završi bude sretan što ju je pronašao - iskreno je zaključio farmer.

Foto: RTL

Stiglo je vrijeme da se Srećko i Antonija ponovno susretnu - ovaj put u Rovinju.

- Jako mi je nedostajao. Čujemo se svaki dan, ali nije to to. Sad kad sam ga vidjela, sretna sam k'o godina! - priznala je Antonija, a ni Srećko nije mogao sakriti osmijeh s lica.

- Sretan sam što sam se odlučio na ovo i što sam sreo Antoniju - priznao je pa dodao da njegova odabranica ima punu podršku njegove obitelji i prijatelja.

Foto: RTL

Domino je svoju Barbaru u Šibeniku dočekao s gitarom i pjesmom.

- Vidim da je još zainteresirana - komentirao je farmer, dok je Barbara priznala da se od njezina odlaska iz Berlina gotovo pa i nisu čuli.

- Barbara se nije promijenila, ali vidjet ću sad u ovih nekoliko dana što ću provesti s njom postoji li u njoj više interesa za mene ili i dalje želi voditi rat između muškaraca i žena - dodao je farmer, no Barbara je napomenula da se zasad vidi samo kao Dominova prijateljica.

Foto: RTL

Nakon filmskog susreta, Antonija i Srećko dan su začinili romantičnom večerom uz zalazak sunca.

- Nazdravljamo našoj ljubavi. Pravo romantično putovanje - oduševljena je bila Antonija. Srećko ju je iznenadio poklonom – ručnikom s ručno ušivenim njihovim inicijalima.

- On bi htio da ja dođem što prije u Kanadu - pa može! Ne možemo mi dugo jedno bez drugoga! Vidim ja da je on zaljubljen - dodala je.

- Lijepo je držati njezinu ruku i biti s njom - priznao je Srećko.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (117)
  • Joj, joj.Kuku lele, gle ovoga kengura, boji se lokvice vode, vrijeme ga pregazilo a ženio bi mladu i lijepu. Donio joj privjesak za poklon. Njemu valjda ćaća pričao da u Hrvatska ima dobra žena i lijepa žena, i ona slušati, kuhati, kopati i ništa ne tražiti od svoj muškaraca, važna je samo istina, i tako. E moj Đek, dobro si se preračuna, ako ćeš mlado meso, treba odrišit kesu, vrijednost za vrijednost, pusti ti tvoja istina, istina je u Hrvatska kao i u Australia, i zaboravi šta ti je ćaća govorija!!!

    9. 10. 2019,   23:31
  • Sad ću malo o Darinka, haha. Ženu je netko nagovorio na ovo, kad tamo javi se hrpa nejeba, maminih sinčića od 55+, seljačića. Ljepši od ljepšeg. Uglavnom, ne postoji tako ugrožena žena da je svi oni ne bi izbacili totalno iz takta. Gle ovog jadnog dobričine Ive, on bi je slušao isto ko svoju mamu, a ona bi mu uvijek sve morala govorit poput njegove mame, kako se ponašat, kako držat čašu, kako naručit piće, kako da gleda kud hoda, a da ne kažem da taj nema pojma šta bi trebalo činit sa ženom. Svaka njoj čast, još ona dobro i prikriva koliko joj je dosadno, ja bih na njenom mjestu odavno svima platio da ih ne vidim!!!

    9. 10. 2019,   23:58
  • Darinka ne samo da daje ovome komande što ne smije jesti, nego i za sladoled koji je usput kupio mu govori da je kao malo dijete xD, čovjek se ne smije ni sladoleda zaželjeti haha, ova ispituje Daniela da li je poljubio koju curu u showu i ljuti se kad joj priznaje, a tek kad vidi snimke i vidi da je to išlo malo dalje od poljupca xD, ako nisu prekinuli i prije prikazivanja, to će biti najprije.

    10. 10. 2019,   00:51