Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo najbolje za sina: 'Neću staru curu za svojeg modela...'

None Foto: Nova tv screenshot 3

Za Josipom Kotlarom poludjele su sve generacije, ali mama Suzana pažljivo bira buduću snahu. Želi samo najbolje za sina

Iako se emisija zove “Ženim sina”, svima je za oko “zapela” majka studenta kineziologije i manekena Josipa Kotlara (27), Suzana Dragoslavić. Već u prvoj emisiji Suzana je privukla pozornost zbog iskrenosti i savjeta koje je dala sinu prilikom upoznavanja djevojaka, a prije ulaska u show dobro je razmislila žele li se ona i Josip pojaviti pred kamerama.

- Gledala sam koje loše stvari nosi show ‘Ženim sina’. Nisam željela da me osuđuju u mjestu iz kojeg dolazim - rekla je Zadranka Suzana. Sinu je savjetovala da ne ide za izgledom jer je prolazan, nego za osobinama, a o realityju nije imala predrasude.

Foto: Nova tv screenshot

- Svaki show može biti ili loš ili dobar. Trudili smo se da budemo na nivou. Došli smo steći prijateljstva, prije nego ljubav - iskreno nam je rekla Suzana. U početku je bila prilično stroga i postavljala je škakljiva pitanja kandidatkinjama koje su se došle boriti za srce njezina Josipa. 

- Bila sam pažljiva, uvijek sam. Ne mogu raditi klauna od sebe - kaže Suzana. Jedna od natjecateljica u showu, Tihana, “otpala” je odmah nakon upoznavanja. Problem je bila velika razlika u godinama, zbog koje Josip s njom nije pronašao ni jednu zajedničku temu.

- Prerano se rodio, samo to - komentirala je tad Tihana i napustila show. Majka Suzana iskreno je rekla da je Tihana zbog godina ispala iz natjecanja. 

Foto: Nova tv screenshot

- Ne bi mi bilo pravo da Josip dovede dosta stariju ženu u kuću - kaže majka, koja sinu ipak ne bi zabranila da bude s nekom djevojkom ako mu se jako sviđa. Nekoliko djevojaka iz showa će ostati u sjećanju Suzani, a iako je snimanje showa završilo, ona se i dalje čuje s finalisticama koje su joj se svidjele.

POGLEDAJTE VIDEO:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (84)
  • E momci na sta ste vi spali da vam matere traze zene.Cuj ona uvjetuje kakva mu zena treba.Covijece trebas trazit ljubav,ovo stara,mlada,mrsava,visoka....sve pada u vodu ako nema kemije i ljubavi

    11. 10. 2019,   07:00
  • Kad vidiš ovu ženu..zavoliš svoju punicu

    11. 10. 2019,   07:56
  • Mene sram radi njih🙄

    11. 10. 2019,   08:11