Obavijesti

Show

Komentari 3

All Inclusive event, na kojeg dolaze mladi iz cijele Hrvatske

All Inclusive event, na kojeg dolaze mladi iz cijele Hrvatske

All Inclusive event, na kojeg dolaze mladi iz cijele Hrvatske, održat će se u subotu 8.7 od 15:00 pa sve do ponoći. Ludi provod, hrpa dj-eva i all inclusive pića uključena su u ulaznicu

VIDEO

Za ljeto 2017 godine najavljene su velike dnevne vrućine i 50 noći, kod kojih temperatura neće ići ispod 27 Celzijevih stupnjeva. Ovim putem Fantasy Land najavljuje  #vrućeljeto, ali i hlađenje na bazenima 8.7.2017. te za svoje posjetitelje nudi privlačne novosti.

Prvi put ove godine, uvedena je tema partyja i svi, koji to žele, mogu postati indijanke/ci na jedan dan. Bodypainting, farbanje lica i tijela šarenim bojama, te indijanski detalji, omogućiti će ujedinjene svih gostiju, #weAREallONE i stvaranje zajedničkih „good vibes“. Grad Samobor postaje grad dobrih vibracija te će 8.7. disati punim plućima za cijelu Hrvatsku i regiju.

 

VUGRINŠČAK je uz Anindol najznačajnije gradsko šetalište i nadohvat je staroj jezgri Samobora.

Okruženi stoljetnom šumom, bazeni su smješteni u podnožju Starog Grada (izgrađen 1270g.) gdje su se u davna vremena odvijale najznačajnije bitke koje su krojile samoborsku povijest. Idealno mjesto za party, samo 5 min pješice od glavnog Samoborskog trga i 20 min vožnje od Zagreba.

LJETO POČINJE U SAMOBORU | ALL INCLUSIVE DRINKS

Chillajte uz bazen s pićem u ruci, noseći „Fantasy Land ALL INCLUSIVE“  narukvicu koja vam omogućava „NEOGRANIČENI“ izbor pića, slušajući najbolje DJ-e, RNB i HOUSE glazbe.

 

Zbog kapaciteta našeg eventa, u ponudi imamo 500 ulaznica „ALL INCLUSIVE DRINKS“, za one najbrže i najsretnije, gdje naši posjetitelji ne moraju brinuti ni o čemu, osim dobro se zabaviti.

ENTRIO ONLINE: http://bit.ly/2qYNKEK

ENTRIO OUTLETS: https://www.entrio.hr/outlets

EVENT NA FACEBOOKU: http://bit.ly/2r9MApX

A od srijede 5.7 do subote 8.7 možete uživati i u ostalim sadržajima najvećeg open air festivala u Samoboru ovog ljeta. Atraktivni sportsko-zabavni-glazbeni programi počinju u srijedu 5. srpnja u 17 sati prvom mobilnom go-kart stazom na svijetu - 360K mobile track, Karting Arena. 

Ulaz na festival je besplatan, dok će se vožnje napaćivati po povoljnim cijenama. Oni koji ne stignu u srijedu, karting će moći isprobati i u četvrtak i petak, a osim u ludoj vožnji, posjetitelji će uživati i u filmskim projekcijama na otvorenom.Subota će biti za pamćenje. 

 

Program počinje već u devet sati ujutro  kada će se na Vugrinščaku održavati i turniri u nogometu, badmintonu, odbojci na pijesku, kao i finalna karting utrka s vrijednim nagradama, te brojni drugi zabavni i sportski sadržaji.

Vožnjom kartinga možete se kvalificirati među 24 najbolja vozača koji će u subotu u finalnoj utrci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade partnera festivala. 

U 17 sati na pozornicu će se popeti zagrebački rock bend Markiz. Neće biti uskraćeni ni ljubitelji funka i jazza, jer u Samobor stiže hrvatska glazbena atrakcija The BoneBomb bend, a publiku će  razveseliti istinski propovjednici rock 'n' rolla The Second Hand Band te Lula Mira, bules/rock/southern rock bend, koji uvijek širi dobru vibru.
  
A nakon ludog "pool partija" slijedi after party u Centru za mlade, koji nosi naziv “Bunker”, a nalazi se na području nekadašnje vojarne Tabore. Ulaz je besplatan, a after traje od ponoći do četiri ujutro.

Ljeto počinje u Samoboru!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan