Obavijesti

Show

Komentari 26

Samra oplela po Barbari: 'Ona je jedna egocentrična osoba...'

Samra oplela po Barbari: 'Ona je jedna egocentrična osoba...'
17

Imam i krunu na glavi jer sam kraljica, a idem i po drugu pobjedu, komentirala je samouvjereno Barbara te isprovocirala druge djevojke

VIDEO

Na ceremoniji ruža neizvjesnost su osjećale sve djevojke osim Mihaele, Barbare i Nikoline koje su osigurale svoje ruže. Uslijedilo je iznenađenje jer je usred dijeljenja ruža Mijo pozvao Moniku na stranu kako bi doznao što je odlučila o svom odlasku iz showa.

- Što te više gledam s drugim curama vjerujem da bih se mogla zaljubiti i da bi mi to bilo teško. Zato sam ipak odlučila da ću ići i ako se ne uspiješ zaljubiti i pronaći ljubav, potraži me, znaš gdje sam - iskreno mu je priznala Siščanka, poželjela mu sreću, poljubila ga, pozdravila djevojke i otišla. Tesa je ostala stajati posljednja i više nije bilo ruža, a potom je došla Antonija s još jednom ružom i razveselila Riječanku!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Novi je dan u vili, Monika je otišla i ostalo je još 13 djevojaka.

- Ako ništa drugo, drago mi je zbog Barbare jer će sada malo mirnije spavati - rekla je Mihaela dok su Andrea i Samra komentirale svoju sinoćnju prepirku i zaključile da je došlo do nesporazuma.

- Lijepo od Samre što se ispričala i što su se pomirile - rekla je Nikolina napominjući kako joj je sinoć baš bilo nelagodno zbog njihove svađe. 

Ubrzo je došla i Barbara koja se pohvalila nagradom Miss International Catwalk Zagreba '19. i pokazala djevojkama kako elegantno hoda po pisti.

- Imam i krunu na glavi jer sam kraljica, a idem i po drugu pobjedu - komentirala je samouvjereno i potom provocirala Nikolinu kako ona uvijek prva dobije ružu od Mije.

- Barbara je egocentrična osoba, ali sam je prihvatila takvu kakva jest, a Nikolina to ne može podnijeti i među njima se stvara rivalstvo - rekla je Samra. 

Došla je Antonija i najavila grupni spoj na koji ponovno idu sve djevojke. Otišle su vrt, gdje ih je čekao Mijo, podijelile su se u parove i počele s prvom igrom. Pobjednička tri para; Mihaela i Barbara, Tesa i Maja te Alenka i Sara idu u sljedeći izazov - prijeći gredu u plesom koraku, i to s Mijom! Tri najbolje cure u ovom izazovu bile su Mihaela, Barbara i Maja, ali sve su djevojke komentirale kako je ovo bila dobra prilika da se „stisnu“ uz Miju.  

Finalni dvoboj bio je kviz znanja o Miji, a djevojka koja točno odgovori na pitanje svojoj suparnici treba razbiti jedan od četiri tanjura koji se nalazi pred svakom natjecateljicom.

- Cure bi mogle izbaciti svu agresiju na tim tanjurima - komentirao je Mijo, a Maja dodala: „To je definitivno moja igra, ja sam srcolomka.“ Maja je znala najviše o Miji, a o svojoj pobjedi je rekla: „Na kraju sam čula priču da su one mene pustile, to je stvarno smiješno.“

Uslijedio je razgovor jedan na jedan Maje i Mije.

- Što ti se najviše svidjelo od igara? - zanimalo je Miju, a Sarajka je odmah rekla: „Tvoje oči“, i od srca ga nasmijala. Oboje su uživali u opuštenom razgovoru pokriveni dekicama u vrtu dok su ostale djevojke u vili ponovno pričale o ljubomori među njima. Uskoro je Mijo iznenadio Maju ružom uz objašnjenje: „Baš je kul, ne radi drame i uvijek je zabava oko nje“, potom su se zagrlili, a Maji se najviše svidjelo što je tako iskren momak.

Ponovno je došla Antonija i obavijestila djevojke da slijedi još jedan spoj s Mijom - idu dvije djevojke, a samo će se jedna vratiti u vilu.

- To je spoj na koji nitko ne želi ići - rekla je Sara, a potom je Mihaela pročitala da na spoj idu Tesa i Andrea, koje su bile pomalo tužne zbog toga što ih očekuje.

- Mijo bi htio da mu dokažem koliko on meni stvarno znači - rekla je Andrea, a Tesa dodala: „Ponašat ću se prirodno, ne planiram ne znam što izvoditi i zavoditi ga jer to nisam ja.“

Ostale djevojke dobile su još jedno Mijino pismo i sve idu na grupni spoj. Večera s Tesom i Andreom počela je razgovorom o Mijinu poljupcu s Nikolinom da bi potom razgovarali o trzavicama u vili.

- Andrea je rekla Miji kako sam je i ja napadala u kući, što apsolutno nije istina - rekla je Tesa i pokušala objasniti Miji kako se druge osobe previše brinu oko tuđih mišljenja. Mijo se odlučio malo odvojiti s Tesom kako bi pokušao nešto više doznati o njoj.

- Volim kad se muškarac bori za mene, a i shvatila sam da se ne mogu toliko opustiti pred kamerama - rekla je Riječanka, a Mijo joj je iskreno priznao kako kod nje osjeti neku blokadu i da nije toliko otvorena kao ostale djevojke.

- Mislim da mi trebaš dati priliku pa ćeš vidjeti da nije tako - rekla mu je. 

I Andrea je dobila svoj razgovor nasamo s Mijom i prvo su razgovarali o njihovoj razlici u godinama.

- Nisu mi bitni ni horoskopski znakovi ni godine - rekao je Gospodin Savršeni, a Andrea je naglasila kako bi ga voljela bolje upoznati.

- Sviđaju mi se njegove oči, iskrenost i to kako zrači - stvarno sam osjetila neku iskru - priznala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:48

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin