Obavijesti

Show

Komentari 2

Sansa iz GOT-a bila zaljubljena u Chandlera Binga iz Prijatelja

Sansa iz GOT-a bila zaljubljena u Chandlera Binga iz Prijatelja
5

Svaki sam dan išla u jedan mali supermarket iza ugla i svakog dana je Matthew Perry stajao ispred pušeći cigaretu, priča Sophie Turner

VIDEO

Američka glumica Sophie Turner (23), poznata po ulozi Sanse iz serije 'Igra prijestolja', otkrila je kako je prije nekoliko godina bila zaljubljena u glumca Matthewa Perrya (49).

- Chandler Bing osobno ima probe za predstavu nedaleko od moje kuće - napisala je glumica početkom 2016. godine na Twitteru, a kasnije objasnila kako je namjeravala prići glumcu. 

- Svaki sam dan išla u jedan mali supermarket iza ugla i svakog dana je Matthew Perry stajao ispred pušeći cigaretu. Jedan dan sam kupila upaljač kako bih mu mogla prići i ponuditi da mu zapalim cigaretu - ispričala je Sophie te dodala kako joj je plan brzo pao u vodu s obzirom na to da je Perry već imao zapaljenu cigaretu. 

The Kennedys - After Camelot Screening - Los Angeles

Također, Sophie se nadala kako će glumac primijetiti njezinu objavu na društvenim mrežama te je pozvati na spoj, no to se nije dogodilo. 

- Mislila sam da će možda vidjeti objavu i javiti mi se da me pozove na spoj ili nešto slično, ali nije - zaključila je glumica.

Sophie je danas u sretnom braku s pjevačem Joeom Jonasom (29). Par se vjenčao u tajnosti u svibnju ove godine, a za lokaciju su odabrali Las Vegas. 

Premiere for the documentary "Chasing Happiness" in Los Angeles

Sophie se na društvenim mrežama svojedobno pohvalila zarukama, a često je isticala kako je s Jonasom sretna te da se sjajno razumiju, s obzirom na to da su oboje u showbizu. 

 

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja