Obavijesti

Show

Komentari 16

Sara: 'Veza na daljinu je teška, no Marino i ja smo jači od toga'

Sara: 'Veza na daljinu je teška, no Marino i ja smo jači od toga'
6

Kad su na vaganju upitali Marina što ima novo na ljubavnom polju, on se suzdržavao od odgovora, ali je kasnije ipak priznao da se između njega i Sare nešto događa. Njihova ljubav cvate i nakon showa

VIDEO

Sara Sitarić (18) iz 'Života na vagi' prilikom ulaska u Novu 2020. godinu, na društvenim je mrežama uputila čestitku svojim pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

- Dragi moji, želim vam svima sretnu Novu 2020. godinu, neka bude puna ljubavi, sreće, uspjeha i zadovoljstva. Neka vas vaši odabiri usmjere na put u kojem ćete ostvariti svoj maksimalni potencijal - napisala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Show joj je pomogao da izgubi višak kilograma, a probudili su se obostrani osjećaji sa Zadraninom Marinom Marušićem (26). Kad su na vaganju upitali Marina što ima novo na ljubavnom polju, on se suzdržavao od odgovora, ali je kasnije ipak priznao da se između njega i Sare nešto događa. Nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate iako je održavaju na daljinu. 

- Još uspijevamo nekako sve držati pod kontrolom, redovita viđanja i susrete. Naravno, pomognu i videopozivi, ali da je lako, nije, udaljeni smo dosta, povratna je karta skupa, odricanja su velika i ponekad nam bude teško znamo li da se dugo nećemo vidjeti - rekla je Sara za Večernji list.  Ona živi u Ladimirevcima, a Marino živi u Zadru. I on priznaje da mu je teško, ali nekako sve uspijeva održavati u pozitivnom tonu.

- Iako nas dijeli popriličan broj kilometara, mi se i dalje redovito viđamo i volimo kao i u showu 'Život na vagi' i sve ćemo dati od sebe da tako i nastavimo. Bitno je sada u početku naše veze to sve izdržati da izađemo jači iz svega toga - optimističan je Marino. Njegova je obitelj, tvrdi, bila sretna kada je saznala za Saru te je jedva čekaju upoznati. Ista stvar je i sa Sarinom obitelji.

- Ne razmišljamo još o prebivalištu na istoj adresi, ali imamo to na pameti kada razgovaramo o mojem fakultetu i ozbiljnijim stvarima - zaključili su.

Inače, prije ulaska u kuću Sara nikad nije imala dečka.

Sara: Nikad nisam imala dečka, Marinu sam se samo prepustila
Sara: Nikad nisam imala dečka, Marinu sam se samo prepustila

- Bilo mi je neugodno povjeriti nekome svoje emocije, imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljati - rekla je Sara. U show je ušla jer je željela poboljšati zdravlje i biti zadovoljnija svojim tijelom. Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

22:41

 



 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...