Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sarah Jessica Parker: Želim snimiti treći dio 'Seksa i grada'

None Foto: Pixsell 3

Glumica se ne zabrinjava da li ona i njezine kolegice još imaju ono što je potrebno za ulogu u novom nastavku 'Seksa i grada'. Opet bi bila novinarka Carrie Bradshaw

Iako su kritičari negativno ocijenili drugi nastavak filma 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker ne bi se bunila kada bi i treći put u filmu uskočila u Manolo Blahnik štikle. 

- Pristala bih na još jedan nastavak. Znam da postoji još jedna priča koju možemo ispričati. Sigurna sam. No, možda ne sad. Za nekih pet godina - rekla je Sarah prisjetivši se lika novinarke Carrie Bradshaw i njenih omiljenih koktela cosmopolitan. 

Ne zabrinjava se oko toga da li ona i njezine tri kolegice još imaju ono što je potrebno za uloge u takvoj vrsti filma. U drugom nastavku filma lik Carrie Bradshaw rješava bračne probleme s Facom nakon što je srela Aidana i poljubila se s njim. 

Glumica trenutačno u New Yorku snima novi film 'I Don't Know How She Does'. 

Komentari (7)
  • obozavam seriju sex i grad,ali sam i pogledala ta dva filma i savjetovala bi joj da ne radi 3 dio,jer koliko je serija dobra toliko su filmovi losi !!!! tesko smece od filma!

    18. 2. 2011,   16:32
  • Serija je odlična ali činjenica je da filmovi nisu dobri... Uopće nema konkretne radnje i izgledaju kao nekoliko spojenih epozoda serije, a u prvom planu su odjeća, nakit, cipele i interijeri. Vanity Fair.

    18. 2. 2011,   19:26
  • Draga Sarah, ti bi u trećem nastavku glumila baku koja dijeli savjete svojim unukama...!!

    18. 2. 2011,   17:05