Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šarić priznao: 'Prije isplaniram stand-up turneju nego svadbu'

None Foto: Instagram/collage 6

Meni je tako svejedno, ja samo želim da toj osobi pored mene bude super, a onda se stvar zakomplicira jer ta druga osoba ne zna što je njoj super, a meni je svejedno, kaže Šarić o vjenčanju

Jedan od najpoznatijih hrvatskih komičara Ivan Šarić (35) još ne zna kada će se vjenčati sa zaručnicom Koranom Gvozdić, ali priznaje kako ga cijela organizacija tog dana užasava.

Foto: Instagram

- Ako to netko može organizirati, to bi bilo super. Prije organiziram Dom sportova, 3000 ljudi, stand-up turneju, Ples sa zvijezdama nego vlastito vjenčanje. Ne znam zašto je to sve tako teško. Samo treba lokacija i pozvati ljude... Ja ću jednog dana samo popi*dit i oženit se - rekao je Šarić za InMagazin.

Foto: Instagram

Dodao je kako je njemu svejedno, on samo želi da Korana bude sretna.

- Meni je tako svejedno, ja samo želim da toj osobi pored mene bude super, a onda se stvar zakomplicira jer ta druga osoba ne zna što je njoj super, a meni je svejedno. Stara, napravi što hoćeš - našalio se.

POGLEDAJTE VIDEO Nasmijali prolaznike: Sobin i Šarić žestoko zaplesali na kiši

Iako još ne zna kad će uploviti u bračnu luku, Ivan zna da bi bez previše razmišljanja potpisao predbračni ugovor.

Foto: Instagram

Ivan je otkrio kako je kao mali sanjao o karijeri vojnog pilota, detektiva, ali i svećenika, no nimalo ne žali što je postao komičar jer sve što ima može zahvaliti ljudskom smijehu.

- Da mi sutra netko kaže da od toga ne ću zaraditi ništa, ja bih se i dalje ovime bavio - rekao je komičar. Priznaje kako ga trema svaki put ubije deset minuta pred nastup, no činjenica je da se karte prodaju kao lude, pa tu nema nikakvog straha.

 

 

 

 

Komentari (32)
  • Ovaj lik uopće nije smiješan...

    15. 8. 2019,   11:49
  • nemam ništa protiv njega, ali je tako nesmiješan, ljigav i iritantan

    15. 8. 2019,   12:17
  • ..tragikomična je ta njegova komičnost....;-)

    15. 8. 2019,   11:43