Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Šariću, nikad neću zaboraviti kada sam ti plakao na ramenu'

None Foto: Instagram 16

Kupio si me za cijeli život, to se ne zaboravlja, hvala ti prijatelju, zahvalio se Marko prijatelju Šariću koji mu je popriječio put do finala. Marko se, kaže, trudio plesati kao profesionalac i dao je cijelog sebe u natjecanje

U polufinalnoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' za prolazak u finale borili su se Marko Grubnić (37) i njegova partnerica Ela Vuković te Ivan Šarić (35) i Paula Jeričević. Nakon ispadanja iz natjecanja Marko je na svom Instagramu objavio emotivnu objavu.

  MARKO GRUBNIĆ O PLESAČICI: 'Zaljubljen sam u Valentinu, ne razmišljam u njezinoj blizini...'

- Bila mi je ogromna čast i zadovoljstvo biti dio projekta 'Ples sa zvijezdama'. Zaista se ne sjećam kad sam nešto radio s ovoliko žara, ljubavi i emocija - započeo je Marko, a potom se prisjetio ostalih plesača u showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na ovom putovanju sam upoznao prekrasne ljude koji su mi postali prijatelji. Bodrili smo se, ohrabrivali i dizali kad je to bilo potrebno. Ivan Šarić nikad ti neću zaboraviti onu nedjelju kada sam kao malo dijete plakao na tvome ramenu. Kupio si me za cijeli život, to se ne zaboravlja, hvala ti prijatelju - otkrio je Marko pratiteljima. 

Foto: Instagram

Marko se, kaže, trudio plesati kao profesionalac i dao je cijelog sebe u natjecanje. Puna četiri mjeseca je svakodnevno plesao. 

- Sinoć sam se oprostio tako sretan i ponosan jer sam napravio zaista puno, napravio sam nemoguće. Tamu sam pretvorio u svjetlo razbijajući predrasude o sebi iz emisije u emisiju, otplesao sam gotovo cijelu sezonu, čak 11 emisija, borio sam se hrabro za svaku sljedeću emisiju - rekao je Grubnić. Naglasio je da su ga prozvali 'doktorom tanga', a od plesova nikad neće zaboraviti valcer i emociju koju je imao dok ga je izvodio. Također, u sjećanju će mu, tvrdi, ostati i rumba kao njegov posljednji ples i četiri desetke za kraj. 

Za kraj, Marko se zahvalio i glasačima koji su ga držali u natjecanju sve do polufinala. 

PLES SA ZVIJEZDAMA Šesti dvoboj bio je koban za Marka: U finale idu Ivan i Paula

-  Ovoliko pozitivne energije nikada u životu nisam doživio i beskrajno sam vam zahvalan na tome. Učinili ste me najsretnijim bićem na svijetu. Sretan sam jer ste pokazali da mi Hrvati poštujemo i cijenimo rad i trud. Drago mi je da se ipak veselimo lijepoj, pozitivnoj energiji i čistom srcu jer ja sam upravo to davao svake nedjelje u live emisijama, a vi ste mi zauzvrat dali ljubav i prekrasan osjećaj zbog kojeg sam svaki puta u sekundi zaboravio sve suze, ozljede i umor - napisao je stilist. 

Foto: Instagram

Plesni par koji ga je izbacio bili su Šarić i Paula, a prije polufinalne emisije Ivan je i predvidio što će biti ako se sretnu u dvoboju. 

- Netko mora i njega izbaciti - rekao je Ivan. 

Foto: Instagram

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Komentari (20)
  • Dobro je da Šarić nije povukao vlagu i dobio reumu u ramenu 😏

    27. 5. 2019,   14:20
  • Ne možeš vjerovati što šminka radi od žena, kada vidim ove tri tu gore, ne kažem da su loše, zgođušne su ali čovječe kada ih spickaju za nastupe uključujući odjeću avioni.

    27. 5. 2019,   14:01
  • karton ili ne....ma neću.

    27. 5. 2019,   17:59