Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saru je angažirao Marc Jacobs: 'Zbog njega sam i ošišala kosu'

None Foto: Privatni album 3

Osjećaj je neopisiv. Ostvario mi se san, kaže Sara. Do suradnje je, nastavlja, došlo mukotrpinim radom, odnosno obilaskom castinga, a Jacobsova riječ bila je zadnja...

Jesam li spomenula da je zelena moja najdraža boja? Dobermani su zapravo bili dragi, rekla je zagrebačka manekenka Sara Sorić (20) pored zahvale Marcu Jacobsu. Postala je prva Hrvatica koju je slavni dizajner angažirao u svojoj jesen/zima 2018 kampanji koju je snimio proslavljeni Steven Maisel.

- Osjećaj je neopisiv. Ostvario mi se san – kaže Sara. Do suradnje je, nastavlja, došlo mukotrpinim radom, odnosno obilaskom castinga, a Jacobsova riječ bila je zadnja.

Foto: Privatni albumI

- Marc uživo izgleda fantastično, prepristojan je, drag, a istovremeno sve vidi, ništa mu ne može pobjeći. Ima nevjerojatan fokus. Teško mi je reći čime sam ga osvojila, tko će ga znati. Imala sam dugu kosu, a oni su mi vidjeli s kratkom i zelenom – smije se Sara, članica modne agencije Models.

 

SARA @sara.so.rich @givenchyofficial Thank you! 🖤

A post shared by MODELS (@modelsmanagementworld) on

- Sara se manekenstvom bavi nekoliko godina, a otkrio ju je agent dok se šetala zagrebačkom Trešnjevkom. I prije nekoliko mjeseci nosila je reviju za Jacobsa na njujorškom Tjednu mode, no ovaj put se dizajner osobno pohvalio kako je prvi put angažirao Hrvaticu u svojoj kampanji. Za Saru modni znalci kažu da bi mogla postati slijedeći hrvatski top model. Do sad je nosila i revije Vivienne Westwood, Armanija, Chanela...

Foto: Tamara Bregovic

- Prve modne korake napravila sam kod kuće, pred ogledalom. Još od malena sam htjela biti manekenka i balerina kao moja prekrasna mama – zaključila je Sara.

VIDI OVO! Ova četiri horoskopska znaka ludo će se zaljubiti ovog ljeta. 

Komentari (16)
  • Curi zaista želim svako dobro i da se što duže održi u tom svitu. Jedino šta bi dodala da su se pojmovi lipote jako prominili. Meni većina današnjih manekenki baš i nije nešto.

    5. 8. 2018,   17:34
  • Čuj, došla je mukotrpinim radom, odnosno obilaskom castinga! Odi ti građevinu na +50, pa onda pričaj o mukotrpnom radu, a ne obilasku castinga! Jesi žuljeve od obilaska dobila?

    5. 8. 2018,   14:56
  • Tužno je kad ti je ostvarenje životnog sna biti izložbena vješalica za pokazivanje bogatašima precjenjenih krpa!

    5. 8. 2018,   14:10