Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saša Lošić: 'Dino mi je spasio život u automobilskoj nesreći'

None Foto: Pixsell 7

Dino i ja smo bili u autu kad se naš vozač htio pohvaliti sa svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, vozio valjda oko 150, prošao kroz crveno, a zatim smo udarili u rasvjetni stup

Plavi orkestar imao je u petak koncert u zadarskom klubu u sklopu svoje turneje ‘Everblue’. Frontmen grupe Saša Lošić Loša (53) tom se prilikom, koji dan ranije, prisjetio svog kolege Dine Dvornika koji je volio nastupati u Zadru. Glazbenik se požalio kako mu fali Dino i njegova 'zarazna' energija. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Jednostavno se osjeti ogromna praznina. On je demistificirao svijet i napravio da ova regija živi u dobroj energiji. Gurao je naprijed - rekao je Loša za portal filter.hr. Dodao je kako je slušajući mnoge izjave Dvornika zaključio kako su one bezvremenske.

- Uvijek je htio reći istinu, bez obzira koliko ga to koštalo - rekao je glazbenik. Zatim se sjetio kako mu je 'kralj funka' jednom spasio život u Novom Sadu.

GNK Dinamo - NK Lokomotiva | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Bili smo zajedno u autu kad se naš vozač htio pohvaliti sa svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, vozio valjda oko 150, prošao kroz crveno, a zatim smo udarili u rasvjetni stup. Ja sam sjedio između vozača i Dine koji je bio na suvozačevom mjestu. Iako čovjek ima instinkt da prvo zaštiti sebe, Dvornik je prvo mene držao rukom i to sve dok se nismo zaustavili - ispričao je Lošić za portal filter.hr. Dodao je kako je auto nakon udarca bio rascijepan kao konzerva. 

Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL

Dino je 2008. preminuo u snu u svom stanu u Zagrebu. Umro je od mješavine tableta koje je uzimao, rekla je njegova supruga Danijela, koja je dobila na uvid obdukcijski nalaz sa Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu. 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Komentari (18)
  • Bija je najgori-za sebe.

    22. 4. 2018,   10:52
  • A mene jedanput izludio u zracnoj luci Zürich, izgubio sve dokumente, kartice itd. Ali je pored svega bio dobar covjek i umjetnik.

    22. 4. 2018,   11:09
  • Dvornici imaju veliku ostavstinu iza sebe ali ova ella ne spada u njih.

    22. 4. 2018,   11:12