Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saša Lošić namjerava pred oltar nakon 15 godina veze

None Foto: Tomislav Miletić/Pixsell 5

Frontmen 'Plavog orkestra' planira vjenčanje sa slovenskom novinarkom Špelom Možinom. Nada se da će se ove godine i preseliti na otok Hvar...

Saša Lošić Loša (46), koji je u srijedu sa svojim bendom 'Plavi orkestar' nastupio na Rujan festu na zagrebačkom Bundeku, najavio je svoje vjenčanje riječima kako je došao do zadnje stanice te da je izašao na peron i da je to ta godina, prenosi IN magazin. Frontmen Plavog orkestra kada ne radi, posjećuje djevojku Slovenku Špelu Možinu (35), s kojom je oko petnaest godina u vezi. Ona trenutačno živi u Bruxellesu jer radi u Europskoj Uniji. Saša se nada da će se od ove godine preseliti živjeti na otok Hvar. Zahvaljujući prijateljima iz Splita i Hvara prošle zime ostvario je želju da postane vlasnik adrese na Hvaru. Na koncertu se okupilo oko pet tisuća obožavatelja koji su uglas pjevali njihove hitove. Najavio je i izlazak novog albuma za kojeg vjeruje da će izaći u 11. mjesecu ove godine. 

Komentari (5)
  • dobro je na Hvaru e

    24. 9. 2010,   13:02
  • zašto?pa nemoj se ženit ako ti je do sad bilo ok! šta će ti taj papir? ali sretno!!!

    24. 9. 2010,   13:02
  • Bio je neki crtani film nekad prije, nikako se ne mogu sjetiti kako se zvao....,neke mačke koje su živjele na autotpadu, ugl. vođa bande je imao ovakvu kapu i svaki put kad vidim ovog pjevača podsjeti me na tog mačka... Sretno ! :)

    24. 9. 2010,   13:02