Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saša Lošić se ispričava Terezi: 'Zalio sam je vinom i pobjegao'

None Foto: Pixsell/kolaž 8

Umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde i ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino. Čaša mi je pukla kada sam Terezu zagrlio da se slikamo, rekao je pjevač Lošić

Saša Lošić (54), frontmen grupe 'Plavi orkestar' još je od mladosti imao problem s tremom, a nije ni sanjao da će jednog dana njegov bend postati jedan od kultnih grupa koje su zaštitari morali doslovno braniti od silnih obožavatelja dok su hodali ulicom. U intervjuu za IN Magazin rekao je da mu netko da čarobni štapić, sve bi promijenio te ne bi nikada odabrao taj put u životu.

GNK Dinamo - NK Lokomotiva | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Kad bi došao sad na raskrižje pa da imam dva puta, ne bi odabrao smjer javnog života. U početku mi je to godilo jer sam bio pretenciozan mladić koji je nekada imitirao Bregovića, želio se duhom i iskustvom praviti pametniji nego što jesam. A sad kako su godine prošle vidim da mi javni život stvara jedno opterećenje - objasnio je Saša. Smatra da bi se bolje ostvario i u ulozi roditelja da nije odabrao život glazbenika. 

Marko Lukunić/Pixsell | Autor: Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

- Kad vidim da javne osobe raskošno dijele svoju privatnost bude mi jako neugodno, utisnem se u fotelju od neugodnosti. Tako da ako mi nećete zamjeriti ne bi o tome previše jadikovao, ali eto istina je, žao mi je - priznao je Lošić. Pjevač će sa svojom grupom, nakon 30 godina, ponovno nastupiti u Splitu te proslaviti 30 godina karijere. Prisjetio se i nezgodnog događaja kojeg je imao s Terezom Kesovijom (79) kada su imali prvi nastup i to baš u Splitu.

Tomislav Miletić/Pixsell | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

- Ja sam tada bio klinac i umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde i ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino. Čaša mi je pukla kada sam je malo zagrlio da se slikamo, a ja sam vidio kako se to razlijeva po njezinoj bijeloj toaleti. Bio sam užasnut i samo sam pobjegao. Ovim putem joj se ispričavam - rekao je glazbenik za IN magazin. Ono zbog čega mu je Split još drag jest način na koji su se Splićani oprostili od Olivera Dragojevića, kojeg je i poznavao.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Kao da je s njim otišla nekakva bolja prošlost iz naših srca. A to što je Split priredio spontano svom velikanu. To je nešto što zaista ne pamtim nigdje u ovoj regiji da je netko tako ispratio svog čovjeka - izjavio je. Kada ode u mirovinu, preselit će se na otok Hvar kako bi mogao uživati u miru u krugu prijatelja. Ali, njegova dugogodišnja djevojka nema iste planove kao Saša. 

Tomislav Miletić/Pixsell | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

- Ona voli putovati i veliki je ljubitelj planinarenja, gdje god da odemo samo bi se penjala pa na ovo brdo pa na ono. A ja sam klasični 'ležać' ja volim gledati televiziju, ležati na kauču i samo mijenjati programe, kako bi dalmatinci rekli 'vrag je odnio prišu' - objasnio je Lošić. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Komentari (15)
  • Sad si se sjetio ispricavati kad je Tereza odavno zaboravna.... Mora da nije mogla spavati sve ove godine...

    11. 9. 2018,   12:00
  • Nisi pogriješio.

    11. 9. 2018,   13:31
  • Dobar pjevač.

    11. 9. 2018,   13:06