Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saša Vujnović je novi pobjednik Farme: 'Bez Edite ne bih uspio'

None Foto: nova tv 15

Samo nekoliko sati prije nego što se na televiziji emitirao finalni dvoboj, na Editinom posljednjem ispraćaju okupile su se tisuće ljudi, koji su djevojku poznavali i zavoljeli prateći reality show 'Farma'

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu i postao pobjednik šeste sezone reality showa Farma, osvojivši glavnu nagradu od 488 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prvu pobjedu na poligonu sam posvetio Anici. Drugu sam posvetio Editi. Treću sam posvetio sebi, ali ova večeras mi je bila najbitnija - za moga sina! Jako sam ponosan na sebe - rekao je pobjednik Farme, Saša Vujnović. Sašinoj pobjedi najviše se radovala Edita Ptičar, punih 11 tjedana nisu se odvajali jedno od drugog. 

Foto: nova tv

Ova sezona snimljena je prošle godine, a u finalnom tjednu vratili su se svi farmeri među kojima je i Edita. Njezina želja bila je da Saša postane pobjednik. ali večeras je njegova pobjeda 'pala' u sjenu. Samo nekoliko sati prije nego što se na televiziji emitirao finalni dvoboj, na Editinom posljednjem ispraćaju okupile su se tisuće ljudi, koji su djevojku poznavali i zavoljeli prateći reality show 'Farma'. Njezine osobine osvojile su farmere i gledatelje, a pobjednika na dan emitiranja finala ipak gurnule u drugi plan. 

Foto: Nova TV

Tisuće ljudi su se na groblju u Kloštar Ivaniću oprostile od Edite, koja je tragično preminula u prometnoj nesreći prošloga tjedna.  

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Plač, tuga i jecaji. Teško je riječima opisati atmosferu na Editinu sprovodu. Od pokojnice su se željeli oprostili obitelj, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali. Sa suzama u očima te crvenim i bijelim ružama u rukama te uz pjesmu 'Bliže, o Bože moj', posljednji pozdrav voljenoj Editi dali su i muškarci i žene, mladi i stari. Svećenik je usporedio njezin odlazak s prerano ugašenim plamičkom svijeće.

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njenom životu - rekao je svećenik.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Bilo nam je lijepo. Zaspali bismo skupa, ne bismo brinuli ni o čemu. To što smo mi imali bilo je posebno i trajalo je i nakon showa. Bili smo skupa kratko, ali slatko. Uvijek će mi biti u sjećanju - zaključio je Saša. 

 

Komentari (126)
  • Bravo Saša!!! Jurica 2 mjeseca dijeli nagradu na tri dijela i još uvijek nije uspio podijeliti ha ha ha ha ha..

    17. 12. 2018,   22:08
  • Pravda je pobjedila..jedini koji je radio marljivo i nije laprdao ko one babe levak..jurica..i ekipica.Bravoo Sasa

    17. 12. 2018,   21:55
  • Onaj ubogi Jurica ne može jedno obično deblo prepolovit, đabe mu svi mišići. Napuhanko. Saši svaka čast, zaslužio je ovo.

    17. 12. 2018,   21:56