Obavijesti

Show

Komentari 34

Šaulićeva ostavština: Ma kakvi milijuni? On nije imao ni račun!

Šaulićeva ostavština: Ma kakvi milijuni? On nije imao ni račun!
9

DOSTA IM JE LAŽI Ma naš Šaban nikad nije imao račun u banci, to su sve laži, kažu nam ekskluzivno iz obitelji Šaulić o navodima kako je pjevač imao skrivene milijune eura

VIDEO

Šaban Šaulić je sakrio dva milijuna eura na računu u Njemačkoj, “vrišti” s naslovnica srpskih medija. Obitelj, još shrvana tugom, demantira da je pjevač imao tajni račun u Njemačkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći - javila nam se Šabanova kći Ilda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

Pjevač je navodno bogate napojnice koje je dobivao, posebice na romskim svadbama, spremao na tajni bankovni račun. Tako si je htio osigurati lagodnu starost i svojoj obitelji bezbrižan život. Cijela regija bruji o tome da je riječ o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz odvjetnika. Pjevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljotine. Uvjereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji je brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovornik” obitelji.

- Nema veze s istinom. Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine tvrtke, Gordana mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebao zaraditi da uspije ‘sakriti’ dva milijuna eura? - rekao nam je Jovanović.

Dodaje kako je obitelji i dalje teško, ali da se trude živjeti normalno koliko je to moguće.

- To je bol za cijeli život i ništa više neće biti isto. Moj tata je bio veliki čovjek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve - ispričala je Ilda.

Iako je oduvijek bila slaba na oca, u najgorim je trenucima bila čvrsta i stabilna.

- Iako djelujem krhko, tragične trenutke znam snažno prebroditi. Bila sam jaka i za mamu i za sestru Sanelu i za brata Mihajla. Ne znam odakle to izlazi, posebice što sam bila tatina mezimica - rekla je Ilda.

Četiri mjeseca nakon tragične pogibije kaže da je sad pomalo i plaši stabilnost i snaga koju je imala u najgorim trenucima.

Tragedija je najviše pogodila njezinu majku Gordanu.

- Ona je 45 godina vodila njegov život i karijeru. Još sve teško podnosi. Kad je s nama, dobro se drži. Mi smo tu za nju - rekla je pjevačica.

Opisala je i svoj posljednji razgovor s ocem kad se spremao za put u Njemačku. Poginuo je tamo, u blizini Bielefelda u automobilskoj nesreći.

- Bila sam u studiju i spremala novu pjesmu. Inače, nisam ga obavještavala što snimam, ali taj dan sam ga poželjela nazvati. Javio se i bio je odlično raspoložen. Rekla sam mu neka upali kameru jer ga nisam dugo vidjela. Hvala Bogu da sam uhvatila taj trenutak - rekla je Šabanova kći.

Raznim špekulacijama ne žele se baviti, traže samo mir.

- Sve ide svojim tijekom, nema problema ni skrivenih računa. Šaban je bio ljudina koji se želio baviti samo glazbom i samo je o tome razmišljao. Njemu bi se samo rekla kad ima nastup i gdje, a on bi to odradio. Nije se zamarao računima, a nije mu bilo ni do kartica - kaže Jovanović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju