Obavijesti

Show

Komentari 109

Cure su napale Gorana: 'Ovog nema ni u najluđem scenariju'

Cure su napale Gorana: 'Ovog nema ni u najluđem scenariju'
26

Prva djevojka koju je Goran izbacio bila je Aleksandra Mitrović za koju gledatelji smatraju da se najviše zaljubila u 'Savršenog'. Ružu nije dobila ni Zagrepčanka Hana Rodić..

VIDEO

Završila finalna epizoda prve sezone Gospodina Savršenog.

>>> Emisiju smo pratili iz minute u minutu.

22.05 Jurenec je objasnio zašto je odabrao Hanu.

- Kao što sam već rekao. Nakon showa sam bolje upoznao Hanu, nadam se da ću je upoznati u potpunosti bez pritiska - pojasnio je Goran.

Da je kemije bilo od početka, potvrdila je i Hana. 

- Nije mi bilo lako kad me Goran nije izabrao. Onda smo se čuli, sada se viđamo, sretna sam, nadam se da je i on. Stalno smo skupa - zaljubljeno je rekla Hana.

Antonija Blaće u šoku je konstatirala da takvog nečega nema ni u najluđem scenariju.

22.00 Goran Jurenec priznao je da je promijenio odluku te da se viđa s Hanom.

- Moram priznati da je kontakt s Hanom došao do toga da se stalno vidimo. I želim vidjeti kud će to sad voditi. Želim vidjeti je l' opuštenija kad je drugačija okolina i kad nema borbe s drugim curama. Ako je to drugačije, možda možemo zajednički put naći. Meni se Hana sviđa, kad se vidimo baš mi je lijepo - rekao je Goran.

Cure su isto komentirale rasplet događaja.

- Ako je ljubav u pitanju, nek se sve promijeni - rekla je Klara, dok je Karla dodala:

- Ima 40 godina, ako se do sad nije odlučio...

21.45 U studio je došla posljednja finalistica Hana Rodić.

- Goran mi se svidio od samog početka - rekla je Hana.

21.40 Goran i Iva potvrdili su da nisu više skupa

- Ja sam imao svoje poslove za obavljati. Ništa se nije razvijalo kao u kući. Kad smo došli u realnost, sve je postalo drugačije - objasnio je Goran.

Iva je dodala da svemu dođe kraj.

- I bajke imaju rok trajanja - slikovito je opisala pobjednica showa.

Antonija Blaće ustvrdila je da se osjeća kao da gleda prekid uživo.

- Mislim da nije fer kako je sve ovo završeno. Nisam primijetila kemiju između njih dvoje, više su mi pasali Gabrijela i Goran. Nije dao svoje srce do kraja u svemu tome. Drago mi je što ja nisam sad na Ivinom mjestu - pojadala se Aleksandra.

21.35 U studio je došla pobjednica showa, Iva. Ona je odmah po ulasku u kuću, postala favorit.

- Bila sam iskrena pa su ljudi možda to i prepoznali - rekla je.

Nakon završetka showa, otišli su na večeru i popričali o svojoj budućnosti.

- Proveli smo par dana zajedno, ali to je bilo kao neka nagrada gdje smo dobili par dana zajedno. Goran mi je rekao da nije to to. Ta kemija više između nas nije postojala - ispričala je Iva. 

21.15 Aleksandra se prvi put susrela s Goranom nakon finala i objasnila mu je da je cijelo vrijeme slušala svoje srce.

- Da je išlo sve po razumu, ne bi se baš ljubili tako. Kad sam imala krize u showu, tada je moj razum proradio, ali bila sam zaista iskrena - rekla je Aleks.

21.10 Goran se pohvalio jer je preživio ulazak u studio.

- Nisam imao priliku dati svakoj djevojci pažnje koliko su zaslužile. Drago mi je što sam ušao u studio i ništa nisu bacile na mene. Znači da sam bio dobar - našalio se Goran.

Astrologinja Anđelka Subašić rekla je da je vidjela potencijal u Aleksandri, ali očito samo kemija nije bila dovoljna.

- Uspoređujući njihovu profesionalnu stranu, a ja gledam odmah i osjećajnost, imali su nešto zajedničko. Pametni su, tu su ciljevi, kemija, koja je zapravo nekad malo jača, neka manja - pojasnila je. 

21.00 Gospodin Savršeni Goran Jurenec konačno je došao u studio.

Bilo mu je drago što ponovno na okupu može vidjeti sve djevojke.

- Ne mogu prebrojiti s koliko sam se cura sve ljubio, zadržat ću tu informaciju za sebe. Ovo je bilo iskustvo koje se ne doživljava dva put u životu. Živiš u nekom svijetu koji je nerealan, ali tamo si bačen i moraš se u njemu snaći. Jako brzo sam se snašao i prihvatio sve ovo - zaključio je Goran.

20.50 Blaće je komentirala da je Daisy od početka imala velike osjećaje prema njemu.

- Kad sam ušla u kuću, Goran me smirio, rekao da i on ima tremu. Nikako nisam pomislila da bi mogla dobiti prvu ružu, nisam znala ni kako je uspio upamtiti moje ime. Sviđalo mi se i kako razmišlja i sve, ali brzo nakon toga, kad smo otišli na more, vidjela sam da on ima neki fokus na jednoj djevojci između nas. Poslije našeg spoja, nisam shvatila da me pogledava tajno ili dirne.. toga nije bilo. Nismo se ni vidjeli poslije, ali nije mi teško - objasnila je Daisy nakon čega je u studio došao Gospodin Savršeni.

20.40 Klara je otkrila da se nije trudila od početka.

- Nisam se bacala, ali ostala sam dovoljno dugo - kaže Klara.

Smatra da je s Goranom veže činjenica da oboje dolaze iz dijaspore.

- Goran i ja imamo istu vezu. Oboje smo rođeni u Njemačkoj. Imali smo tu neku kemiju. Kad se sve zbroji, ostalo je prijateljstvo s Anezi. To je bila sudbina, spavale smo skupa u bračnom krevetu. Puno mi je pomogla u showu - pohvalila je Klara pjevačicu.

20.30 Anezi je otkrila kako je u početku bila skeptična oko ulaska u show.

- Koncepcija showa je takva da se vjerovalo da se radi o diskriminaciji žena, ali to nije istina. Prezadovoljna sam emisijom - naglasila je pjevačica.

Nekadašnja sudionica Big Brothera smatra da je i u 'Gospodinu Savršenome' pokazala pravu sebe.

- Od početka do kraja sam bila dosljedna sebi. Što sam mislila, to sam i govorila, bez dlake na jeziku, nije bilo glume. Ljubav nisam pronašla, želim se udati. Momci samo navalite - otvoreno je kazala Nandi.

Daisy je promijenila frizuru, ali kaže kako to nema veze s njenim ljubavnim životom.

- Boja kose nema veze s promjenama na ljubavnom planu - rekla je sudionica showa.

Blaće je pohvalila Klaru.

Uvukla si nam se po kožu Klara, svojim smiješnim izjavama - ustvrdila je voditeljica.

- Bila sam jako nervozna kad sam ga upoznala, ne znam dobro engleski pa sam uzela rječnik - rekla je Klara na početku emisije. Svima je dala do znanja da nije veliki obožavatelj životinja.

- Volim samo pticu i ribu, nikako ne konje - nasmijavala je Klara ukućane.

Prema Goranu je bila iskrena od početka i kad ju je morao izbaciti, zahvalio joj je što se prijavila i zaželio sreću u budućnosti.

20.15 Voditeljica Antonija Blaće pozdravlja prisutne u studiju.

- Bilo je tu svega u prvoj sezoni - kaže.

Dugo iščekivano finale

Goran Jurenec (39) u pretposljednjoj epizodi RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni' izabrao je Ivu Runjanin (29) i proglasio je pobjednicom emisije. 'Ti si ta', rekao je Jurenec Ivi koja je osvojila njegovo srce. U super finalu, koje se snimao dva mjeseca nakon emisije, saznat ćemo je li se njihova veza održala.

- Gledali ste finale u kojoj je 'Savršeni' od tri finalistice odabrao djevojku koja mu se najviše sviđa, a u četvrtak gledate naše specijalno izdanje studijske emisije koje se snimalo dva mjeseca nakon izlaska iz vile - objasnila je Antonija Blaće u emisiji Late Night Gospodin Savršeni.

Antonija Blaće (39) je na ovom projektu radila kao producentica i voditeljica i upravo je ona 'pronašla' Gorana Jureneca.

- To će biti reunion. Cure će nam sve ispričati o svojim odnosima i je li se veza održala. Zato smo se mi okupili nakon toliko vremena u studiju - ispričala je Antonija Blaće, a Dalibor Petko ju je upitao da li se Goran i Iva uskoro žene.

- Sve je moguće. Možda neka prošnja, tko to zna - odgovorila je Blaće, a najavila je i drugu sezonu.

Prva djevojka koju je Goran izbacio bila je Aleksandra Mitrović (24) za koju gledatelji smatraju da se najviše zaljubila u 'Savršenog'. Ružu nije dobila ni najmlađa kandidatkinja, Zagrepčanka Hana Rodić (21). Iako obje razočarane, djevojke su ovu priliku iskoristile da 'zakopaju' ratnu sjekiru. 'Džabe smo se klale', zaključile su djevojke na kraju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'
NOVA SEZONA

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'

Ivo je bio kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje. Ipak, ljubavne iskrice među njima nisu se rodile
Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.