Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Savršeni ne želi Julie: 'On neće naći bolju djevojku od mene...'

None Foto: RTL 17

Julie je bila ljuta što je morala raditi ručak za Barbaru i Miju. 'Ja ću kao zadnja glupača kuhati tu za njega i djevojku koju ne volim. Odvratno iznenađenje', rekla je Julie i dodala kako on nije muškarac za nju

Mijo je na spoj nasamo pozvao Barbaru kako bi joj se iskupio što nisu dovoljno vremena proveli zajedno jer je osjetio da postaje nezadovoljna i da razmišlja o odlasku. 

Foto: RTL

- Zamjeram ti što si me na rođendan ostavio samu s Nušom i da ovo nisi napravio, otišla bih kući - rekla je Barbara kojoj se svidjelo što napokon imaju vremena biti sami, no nije očekivala da će na njihovu romantičnom spoju biti još tri kandidatkinje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: RTL

Naime, Silvia, Julie i Nuša dobile su zadatak pripremiti jela koja će poslužiti Miji i Barbari za večeru. U tome ih je nadgledao kuhar Ratko, točnije Mijin dobar prijatelj koji je zapravo bio u ulozi špijuna.

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? Hanina predviđanja o showu: 'Nikolina neće daleko dogurati'

- U jednom mi je trenutku svijet bio dignut do neba, a onda mi se srušio. Mislila sam da sam napokon dobila svoje vrijeme - razočarano je kazala Barbara, a njezino su razočaranje dijelile i djevojke koje su za njih morale kuhati. 

Foto: RTL

- Ja ću kao zadnja glupača kuhati tu za njega i neku djevojku koju uopće ne volim. Ovo mi je odvratno iznenađenje i želim ići kućI - rekla je Julie koju je to najviše pogodilo i dodala kako on nije muškarac za nju.

- Neće naći bolju djevojku od mene - objasnila je Julie, a Nuša je zaključila kako ih je Mijo sve dobro zeznuo i da se nitko nije nadao ovakvom danu.

Foto: RTL

Nakon zanimljivog zadatka uslijedila je još jedna ceremonija ruža te je voditeljica Antonija Blaće djevojkama najavila kako Mijo na raspolaganju ima samo šest ruža, od kojih je jedna - divlja!

Foto: RTL

- Divlja ruža nosi posebnu moć, ona koja je dobije moći će preoteti spoj nekoj od vas - kazala je Antonija pa su djevojke počele nagađati koja bi je mogla dobiti, a koja će ostati bez ruže. 

NEMILOSRDNA BORBA Mihaela plakala, a Nikolina ne skriva ljubomoru: 'Teško mi je'

Nikolina je bila prva djevojka koju je Mijo prozvao, što se njoj posebno svidjelo.

Foto: RTL

- Primijetio sam da se promijenila i sviđa mi se nova Nikolina - priznao je 'Gospodin Savršeni'. Divlja ruža pripala je Silviji koja je također bila nesigurna oko svog ostanka u showu, a bez ruže je ostala Julie.

Foto: RTL

- Hvala ti na svim prilikama i rekla sam ti da slušaš svoje srce. Imaš jako lijepe djevojke oko sebe i nadam se da ćeš u jednoj od njih naći to što tražiš - rekla je Julie i napustila show. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (96)
  • Je li samo ja vidim zmiju i to u lijepom Mihaelinom licu. Nemrem si pomoć, ali kad progovori, vrlo teško suspreže zloću!

    9. 10. 2019,   21:40
  • Ona Barbara liči na onu miss Piggy iz Muppet show-a.

    9. 10. 2019,   21:35
  • Ova Silvija i Barbara . Katastrofa . Obje se umislile da se svijet vrti oko njih.

    9. 10. 2019,   22:01