Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Seagal me pozvao u svoj ured, pa je otkopčao kožnate hlače...'

None Foto: PA/DPA/PIXSELL

Portia de Rossi optužila je glumca Stevena Seagala za seksualno uznemiravanje. Portia, najpoznatija po ulozi u seriji Ally McBeal, išla je na audiciju za film u kojem je Seagal zvijezda

Steven Seagal (65) je posljednji u nizu muškaraca u Hollywoodu kojeg su kolegice optužile za seksualno uznemiravanje. Glumica Portia de Rossi (44) javno je podijelila svoje neugodno iskustvo s akcijskom zvijezdom. 

- Na posljednju audiciju za film sa Stevenom Seagalom trebala sam ići u njegov ured. Rekao mi je da je kemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo bitna za film. Posjeo me i počeo otkopčavati svoje kožnate hlače. Istrčala sam van i nazvala svoju agenticu. Ona se uopće nije uzbudila i odgovorila mi je: 'Nisam znala je li on tvoj tip' - napisala je Portia na Twitteru.

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Ally McBeal' i supruga Ellen DeGeneres (59), posljednja je u nizu žena koje su rekle da ih je Seagal uznemiravao. 

Prošloga tjedna, glumica Julianna Margulies ispričala je kako ju je Seagal prestrašio kada je imala 23 godine. 

seagal steven | Autor: Jim Ryman/Press Association/PIXSELL Foto: Jim Ryman/Press Association/PIXSELL

- Agentica mi je rekla da sa Seagalom odem izvježbati jednu scenu u njegovoj hotelskoj sobi. Čim sam došla, Steven mi je pokazao svoj pištolj. Zatim mi je rekao da je on 'iscjelitelj' i da me želi izmasirati. Pobjegla sam, ni sama ne znam kako - ispričala je Julianna. 

Glumica Lisa Guerrero imala je sličnu priču. Tvrdi da su je suradnici natjerali da ode na audiciju za film sa Seagalom kod njega doma. Kada je stigla, on ju je dočekao samo u kućnom ogrtaču. Nakon toga, ponovno ju je zvao kod sebe te joj je rekao da, ako dođe, dobit će glavnu ulogu u filmu. Ona je odbila, a uloga je pripala drugoj glumici. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Komentari (102)
  • Zar i ti sine Brute ???? Ali zašto....zašto u to vrime nisu postojale gumene lutke, šuplje bukve ??? A vi babice što vam je tribalo 30 godina da se javite??? Vražja je ta slava

    9. 11. 2017,   13:26
  • Ja doso do zakljucka da se svi jebu gdje ko stigne

    9. 11. 2017,   13:47
  • Da nije bilo ''kreveta'' puno njih nebi danas ni imalo karijeru..

    9. 11. 2017,   13:42