Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sedam dana nakon smrti Zsa Zse Gabor, umro je i njen sin

None Foto: Instagram 2

Motocikl kojim je upravljao Oliver, posvojeni sin holivudske dive, sudario se s automobilom istoga dana kada je umrla Zsa Zsa Gabor. Oliver je pao u komu iz kojeg se nije probudio

Holivudska diva u braku s devetim suprugom, princom Fredericom von Anhaltom (73), posvojila je njegova sina Olivera (45).

On je nastradao u motociklističkoj nesreći u Los Angelesu 18. prosinca, kad je umrla Zsa Zsa. Glumičin nasljednik sedam dana bio je u komi, a preminuo je na Božić.

Oliver je planirao otići na putovanje u Njemačku, nakon čega se prestao javljati obitelji. Anhalt je plemićku titulu prodao desetorici mladića, među kojima je bio i Oliver, za dva milijuna dolara (12,8 milijuna kuna) i nije znao da je Oliver u komi.

Foto: Promo

- Proživjeli smo mnogo toga zajedno i to su dragocjene uspomene. Brate moj, zauvijek ćeš ostati u mojem srcu - napisao je Oliverov brat Marcus.

Liječnici su potvrdili da je glumica umrla od posljedica srčanog udara. Zsa Zsa Gabor se borila sa zdravstvenim problemima od 2002. Tad je stradala u prometnoj nesreći. Osam godina kasnije pala je iz kreveta, zbog čega joj je desna noga amputirana iznad koljena.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Komentari (12)
  • Jel može autorica ovog uratka objasniti jednu od 5 rečenica, koje je napisala? "Anhalt je plemićku titulu prodao desetorici mladića, među kojima je bio i Oliver, za dva milijuna dolara (12,8 milijuna kuna) i nije znao da je Oliver u komi." Jel Oliver bio sin Anhalta, ako jest - zašto bi mu prodavao titulu? Kako se plemićka titula može prodati?

    28. 12. 2016,   18:02
  • molim prijevod članka jer nekaj vam debelo ne štima

    28. 12. 2016,   23:40
  • rip

    28. 12. 2016,   17:36