Obavijesti

Show

Komentari 82

Šegetin poželjela tri broja veće grudi, a Vidina žena ljepši nos

Šegetin poželjela tri broja veće grudi, a Vidina žena ljepši nos
44

Povećala sam usne, dok sam nos smanjila, rekla je Soraja što je sve korigirala na sebi. I Ivana Vida priznala je da je išla pod nož, ali nije rekla što je operirala, dok je Tina Šegetin javno rekla i cijenu novih grudi

VIDEO

Ove dame da ušetaju u rodnu kuću nakon desetak godina, teško da bi ih i roditelji prepoznali. Počele su s malo, a onda s još više plastičnih operacija. Nekoliko godina nakon imaju drukčiji nos, boja kose, napumpana usta i grudi... Tinu Šegetin (28), kao i njezinu sestru Barbaru (29), poznajemo iz reality showa 'Big Brother', Soraja Vučelić (33) poznata je starleta, dok Ivanu Vidu (25) znamo kao suprugu nogometaša Domagoja Vide (30).

Tina Šegetin

Bivša 'Big Brother' stanarka je prije pet godina nosila poludugu plavu kosu, imala je manje usne i nije još povećala grudi. Sad joj više ni kosa nije plava. Tina je u kuću ušla nešto tanja od sestre Barbare, s dosta manjim poprsjem. Po izlasku iz reality showa povećala je grudi i to za tri broja, a kosu je obojila u smeđe. Mnogi kažu da je sad sličnija Barbari nego ikad.

Tinina operacija navodno je koštala 22.000 kuna, a Riječanka ju je sama financirala. Zaradila ga je snimajući reklame i modne kampanje te honorar koji je dobila u 'Big Brotheru'. Otkako je povećala grudi, stalno ih stavlja u prvi plan na fotografijama.

Soraja Vučelić

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Jedna od najpoznatijih starleta također se proslavila sudjelovanjem u 'Big Brotheru' 2011. godine, ali rijetko tko bi njezin sadašnji izgled povezao s djevojkom koja se natjecala u realityju. Tad je imala manja usta, veći nos, tanje obrve, manje grudi...

- Pričalo se sve i svašta, a mnogo puta sam demantirala neke navode. Radila sam usne, povećala sam ih, dok sam nos smanjila - nabrojala je Soraja, ali nije bila potpuno iskrena. Starleta sve više podsjeća na barbiku, a čak je i prijatelja sa sestrama Šegetin.

Ivana Vida

Supruga nogometaša Domagoja Vide prošle godine priznala je da je 'išla pod nož', ali nije htjela reći koji dijelovi tijela su u pitanju. Fotografije od prije četiri godina kad se Ivana natjecala na izboru za Kraljicu Hrvatske, uopće ne sliče onima koje danas objavljuje na društvenim mrežama.

Ivana je tad pobijedila na natjecanju pod djevojačkim prezimenom Gugić. Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

Ivana je i prije Vide ljubovala s nogometašima. Bila je u vezi s Danijelom Stojanovićem (35). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje