Obavijesti

Show

Komentari 16

Seki Aleksić u veljači stiže sin: 'Muž će sa mnom u rađaonicu'

Seki Aleksić u veljači stiže sin: 'Muž će sa mnom u rađaonicu'
10

S nastupima je, ističe, završila, i sad snima novi album. Kako kako ne osjeća nikakve tegobe već je puna je energije i po kući sve radi kao da i nije trudna već šest mjeseci

VIDEO

Bosanskohercegovačka i srpska folk pjevačica Seka Aleksić (38) prije ljeta je objavila da je trudna, a sada je za srpske medije otkrila i kako će sina Isaka roditi u veljači. Kao i prvu trudnoću, i ovu je ostvarila umjetnom oplodnjom i zahvalna je što je to mogla ponoviti.

Zagreb: Seka Aleksić održala koncert na Rujanfestu

- Već deset godina govorim javno o tome pokušavajući, na neki način, educirati ljude koji nisu upućeni u sam proces. Točno je, suprug i ja smo ponovno prošli kroz to. Sve je potpuno bezbolno i normalno - ispričala je za srpski Story. 

Kad je saznala da je ponovno trudna, sretnu vijest javila je suprugu, boksaču Veljku Piljikiću (36), koji je bio presretan. Par je u rujnu proslavio devet godina braka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam mogla čekati vađenje krvi da bih ustanovila jesam li u drugom stanju ili ne, već sam kupila test. Kada sam vidjela dvije crte, mojoj sreći nije bilo kraja. Veljko se također oduševio i samo je rekao: 'Znao sam'. Zapravo, vjerovali smo oboje - objašnjava Seka.

Nakon nekog vremena napravili su i test kako bi utvrdili spol djeteta. Pokazao je kako čeka sina. S obzirom na to da kući ima dječaka Jakova, neki su smatrali da će biti razočarana jer neće dobiti djevojčicu, ali pjevačica se s time ne slaže.

- Užasavam se roditelja koji djecu dijele na dječake i djevojčice. Trebali bismo biti zahvalni na tome što nam je Gospod podario zdravo dijete, a spol je potpuno nebitan. Veljko i ja radujemo se Isaku podjednako kao i Jakovu. Jedva ga čekam uzeti u ruke i prisloniti na grudi - kaže. 

Baš kao što je to bilo tijekom prvog poroda, suprug će i ovoga puta biti uz pjevačicu u rađaonici. Tada je sve snimao, držao je za ruku i bodrio. Dječak će uglavnom naslijediti robicu od starijeg brata Jakova, koji nije ljubomoran na prinovu.

- Jakov je pažljivo, emotivno i divno dijete puno ljubavi. Često mi ljubi trbuh, a povremeno, kada se zagrlimo zajedno, zove i tatu da mu se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo bracu - govori Seka. 

S nastupima je, ističe, završila, i sad snima novi album. Ponaša se kao da nije u drugom stanju i ne osjeća nikakve tegobe. Puna je energije i po kući sve radi kao da i nije trudna već šest mjeseci. Iako je uspješna u svom poslu, kaže kako nije poletjela već s nogama čvrsto stoji na zemlji. U tome joj je uvelike pomogao suprug. 

- Veljko je mnogo utjecao na moj duhovni put, pomagao mi da prepozna prave vrijednosti. Zato ga volim i beskrajno sam mu zahvalna na tome - priča. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'