Obavijesti

Show

Komentari 76

Seks simboli koji su golicali maštu i desetljećima poslije

Seks simboli koji su golicali maštu i desetljećima poslije

Pojam ljepote se mijenja, ali ima nekih frajera i ljepotica za koje i danas možemo reći da golicaju maštu novih generacija. Idemo napraviti malo putovanje u prošlost i prisjetiti se tko je tada nosio laskavu titulu

VIDEO

Pojam ljepote mijenja se kroz vrijeme iako su neki od seks simbola sedamdesetih i osamdestih, uživali u svom statusu i desetljeća poslije. Idemo napraviti malo putovanje u prošlost i sjetiti se koji su frajeri i pripadnice nježnijeg spola tada bili pojam ljepote.

Francuska ljepotica Isabelle Adjani sedamdesetih je slovila kao jedna od najprivlačnijih mladih dama na velikom platnu. Naglasak je pomogao cjelokupnom dojmu. Bo Derek je jednom protrčala plažom i stekla doživotni status seks simobola. Pa tko ne zna za tu 'divlju' sliku? Goldie Hawn bila je privlačna tada, a njena kći Kate Hudson danas slovi kao dostojna nasljednica poznate majke. Sve žene zavidjele su  Farrah Fawcett na njenoj valovitoj kosi i pažnji koju su joj davali muškarci koji je nikad nisu upoznali. A ne smijemo zaboraviti ni Pam Grier, crnu ljepoticu za koju niste znali bi li vas poljubila ili istukla.

Christie, Kim, Heather, Nastassja i Jennifer...

Osamdesete su donijele supemodel Christie Brinkley koja je postala poznata po cijelom svijetu nakon uloge u spotu 'Uptown Girl' Billy Joela. Kim Basinger i duga plava kosa golicale su maštu mnogih muškaraca.  Osim što je lijepa, ta Bondova djevojka u vlasništvu ima i Oscara i par Zlatnih globusa, a status seksi simbola stekla je u filmovi 'Batman' i '9 i pol tjedana' . Još jedna plavuša ju je pratila u stopu: Heather Locklear koju je lansirala 'Dinastija'. Nastassja Kinski svojim je prepoznatljivim izgledom plijenila pažnju, još više nakon što se 1981. slikala gola sa zmijom omotanom oko tijela. Jennifer Beals je film 'Flashdance' lansirao u orbitu.

Zločesti dečki Hollywooda

A frajeri? Bilo ju tu svakakvih. Koji su osvajali ženska srca izgledom, ali stavom. Sedamdesete su donijele Julia Iglesiasa, za kojim su sigurno patile vaša mama, baka ili prabaka. A možda i sve tri. Warren Beatty i Jack Nicholson bili su 'zločesti dečki' Hollywooda koji i danas slove za velike zavodnike. Bili su i neki tračevi o tajnim tunelima iz njihovih kuća do Playboy mansiona. Nikad se ne zna... Barry White je s odličnom frizurom i nevjerojatnim glasom zapeo za oko mnogim ženama iz tog doba. John Travolta u sedamdesetima je doživio neviđenu popularnost zahvaljujući film 'Groznica subotnje večeri'. Svi su htjeli biti kao on.

Niski i sitni, ali dinamitni

U osamdesetima mu je dominaciju preuzeo Tom Cruise. Nikome nije smetala ni njegova visina. Bio je glavni frajer koji je mogao sve: pilot borbenog aviona, miješati koktele i 'rasturati' biljar. Don Johnson je bio pravi zavodnik u pastelnim odijelima i bez čarapa u 'Porocima Miamija'. Richard Gere je bio istinski seks simbol neovisno o tome što radio, glumio ili obukao. Kao i Tom Selleck i njegovi neodoljivi macho brkovi. Jon Bon Jovi  dugom kosom i anđeoskim glasom ni jednu ženu nije ostavio  ravnodušnom.  A Patrick Swayze bio je prava kombinacija mišića i srca i John Travolta osamdesetih: 'Prljavi ples' osigurao mu je ovu laskavu titulu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...