Obavijesti

Show

Komentari 46

Bubičić u knjizi opisuje seks s Vlatkom na maminom kauču

Bubičić u knjizi opisuje seks s Vlatkom na maminom kauču
9

OD DILERA DO MISTERA: Dino Bubičić (28) je opisao detalje ljubavi s voditeljicom Vlatkom Pokos. U zatvoru čuvar i zatvorenik pokušali su ga prisiliti na seks...

VIDEO

Ne znam je li to Dino sanjao, ali ono što je rekao medijima - nije se dogodilo. Dogodilo se vrlo malo i vrlo loše, nešto što brzo želite zaboraviti, napisala je Vlatka Pokos (40) u knjizi 'Život u raju' govoreći o seksu s Dinom Bubičićem (28). No i bivši Mister Hrvatske uzvraća šokantnim memoarima naziva 'Od dilera do Mistera', a 24sata ekskluzivno objavljuju njegovu intimnu ispovijed o dilerskoj prošlosti, traumama iz zatvora i ljubavnom odnosu sa ženom koju u knjizi naziva Vladica Kokos.

- Istina je, pisao sam o Vlatki Pokos - potvrdio nam je Dino tko se skriva iza Vladičina lika. Kad smo je prvi put nazvali za komentar, voditeljica se samo smijala govoreći kako se nije pronašla u Vladičinu liku i da nema komentara. Čuvši kako je Dino priznao da joj je posvetio posljednje poglavlje, rekla je kako je potpuna laž sve što je Dino u knjizi napisao o njoj.

- To je sve plod nečije bolesne mašte. Dino, kojeg sam na svoju veliku nesreću upoznala, želi se preko mojih leđa reklamirati. Poručila bih mu da to neće ići tako lako. Može ga biti sramota - rekla nam je Vlatka Pokos.

Bubičić je u knjizi do najsitnijeg vrućeg detalja opisao njihov ljubavni odnos, koji je opisao kao u erotskom romanu. Tvrdi da se iznenadio shvativši koliko ga uzbuđuje jer mu seks nije na prvome mjestu ako je istinski zaljubljen. Vlatku je, piše, upoznao u Opatiji. Ona je tamo imala gažu, a on nosio reviju.Bila mu je čast što se rukuje s jednom od najljepših žena u Hrvatskoj. Tvrdi da je bila elegantna i uglađena, ali sramežljiva. Bubičić piše kako ga je Pokos stalno hvalila govoreći mu da izgleda kao Apolon. Ubrzo su razmijenili brojeve i dogovorili prvi spoj.

'Stojim iza svake napisane riječi'

Za večeru u roditeljskom stanu priredio joj je biftek. Zbog nje je cijeli dan pospremao kuću i usisavao. Seksali su se na trosjedu u dnevnoj sobi. Detaljno je opisivao njezine intimne dijelove tijela kojima se, priznaje, divio. Stalno je napominjao kako se u Vlatku zaljubio kao u ni jednu ženu prije te da ga je dodatno uzbuđivala razlika u godinama. Dino u autobiografiji piše kako još čuva erotske SMS-ove koje su razmjenjivali. Ona mu je opisivala kako se tuširala, a on joj je uzvraćao da misli o njoj. Dino joj se na kraju knjige zahvaljuje i kaže kako je ona divna žena. Tvrdi da je ponosan na tu vezu punu ljubavi.- Stojim iza svake napisane riječi - rekao nam je na kraju Dino.

Dino u knjizi otkriva da se dvaput pokušao ubiti

Bubičićeva knjiga 'Od dilera do Mistera' roman je s ključem. Svim akterima promijenjena su imena. Opisuje seks, nasilje i život u zatvoru.

Dino i Ivana vjenčali su se u subotu, a uskoro će dobiti dijete

Bivši Mister knjigu je, među ostalim, posvetio i supruzi. S Ivanom Paris vjenčao se u pulskoj katedrali. Slavili su do jutra.

S Rumunjkom se seksao u zatvorskoj kuhinji

U pulskoj kaznionici upravitelj ga je izabrao za glavnog kuhara. Imao je i slobodne vikende. U kuhinji je kao ispomoć dobio Rumunjku u koju se zaljubio. Napisao je kako su se stalno seksali u zatvorskoj kuhinji.

Dino: Umalo su me silovali

Bivšeg Mistera Hrvatske policija je 2002. godine na riječkom Korzu uhvatila s amfetaminima. Strpali su ga u riječki okružni zatvor. Prvu ćeliju dijelio je s dilerom koji se predozirao. Dino tvrdi da je u zatvoru gledao kako zatvorenici siluju pridošlicu, koji je potom završio na psihijatriji i ubio se. U Rijeci je bio četiri mjeseca i u knjizi piše kako su i njega umalo silovali. Kaže kako su na njega nasrnuli čuvar i osuđenik pokraj kojeg je ležao u zatvorskoj bolnici. Čuvar mu je naredio da ga zadovolji i da će poslije imati spolni odnos. Bubičić kaže da se opirao.

- Hrvanje me fizički iscrpilo, no u meni je proradio inat i uspio sam se obraniti - rekao nam je Dino.Čuvar ga je vrijeđao i govorio mu kako nitko ne čuje njegove vapaje. Potom je, opisuje Dino, čuvar izvukao remen iz hlača i ostao u boksericama. Navaljivao je na njega pokušavajući ga svladati.Dino je upomoć dozivao cimera s kojim je dijelio ćeliju i osuđenog ratnoga generala Mirka Norca. U knjizi ga skriva pod imenom Marko Gnjurac. Dugo se hrvao s čuvarem, kojeg je na kraju ipak svladao. Zaprijetio mu je da mora šutjeti o incidentu jer će ga inače ubiti.

Dvaput se pokušao ubiti

Dino je u zatvorima 'gulio' dvije godine. Poslije Rijeke, gdje se pokušao ubiti progutavši paketić heroina, premjestili su ga u Remetinec. Ondje se pokušao objesiti vezicom trenirke, ali ga je nadzornik spasio. Tamo je bio 28 dana. Zatim je otišao u pulsku kaznionicu, gdje je radio kao glavni kuhar.Predsjednik Mesić pomilovao ga je 2005. Na majčin nagovor 2008. prijavio se na izbor za Mistera Hrvatske. Kaže da je sad sretan.

Bio je u formi jer je u ćeliji svaki dan bildao

Nakon što su mu policajci pregledali anus i izvrijeđali ga, smjestili su ga u sobu s pet zatvorenika. Kako ne bi poludio jedini lijek bila mu je tjelovježba. Bildao je u ćeliji. Utjeha su mu bili i posjeti dugogodišnje cure.

Dino se družio s Mirkom Norcem i Oreškovićem

U riječkoj kaznionici sprijateljio se s Mirkom Norcem i Tihomirom Oreškovićem, koje naziva Marko Gnjurac i Tiho Orahovac. Kaže da je Norac njega i cimera s kojim je dijelio ćeliju spasio kad ih je zatvorenik pokušao ubiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu