Obavijesti

Show

Komentari 69

Seksi Bondove djevojke: Nose li Hana i 'BB' Anezi donje rublje?

Seksi Bondove djevojke: Nose li Hana i 'BB' Anezi donje rublje?
9

Ivana K. je probila led i pričala o svojim vezama, a za njom su uslijedile i ostale djevojke, no emocije su bile na vrhuncu kad je došao red na Anu R.

VIDEO

Jutro nakon ceremonije ruža… A kako bih se osjećao nego počašćeno?! Vjerujem da mi zavidi svaki muškarac pred malim ekranima, rekao je gospodin savršeni Goran Jurenec (38) i otkrio da su najbolji dojam na njega ostavile Daisy, Mirna, Iva, Aleksandra i Hana.

- Danas sam za cure pripremio nekoliko iznenađenja i baš me zanima kako će se snaći - zagonetno je nastavio Goran. Djevojke su se lagano budile nakon prve noći u vili, a potom se nastavile ugodno družiti uz kavu.

- Za divno čudo, ujutro smo se sve prepoznale bez šminke - u šali je rekla Nandi s kojom su se složile
ostale kandidatkinje, a dotad je vrijedna Iva napravila je doručak za sve.

- Naravno da bih voljela i Goranu pripremiti doručak - iskreno je rekla. Klara je odlučila proučiti okućnicu i kad je otkrila bazen, njezinoj sreći nije bilo kraja.

- Cure, našla sam bazen - ushićeno je dozivala cure i nije prestala dok ga sve nisu došle vidjeti. Svojom je reakcijom sve nasmijala od srca tako da su ondje nastavile razgovarati o Goranu i tome koju će prvu pozvati na noćno kupanje.

Njihovu idilu prekinula je spisateljica i love coach Sanela Kovačević kako bi s njima razgovarala o ljubavnim odnosima. U početku su djevojke imale pomalo obrambeni gard, no kako je vrijeme odmicalo, polako su se počele otvarati.

Ivana K. je probila led i pričala o svojim vezama, a za njom su uslijedile i ostale djevojke, no emocije su bile na vrhuncu kad je došao red na Anu R.

- Često plačem ne samo zato što mi je teško, nego pustim van te svoje emocije. Za mene je pozitivno to što plačem - iskreno je rekla Ana R. i svojom tužnom pričom toliko dirnula Mirnu da je plačući napustila prostoriju.

- Odrasla sam bez oca i kad čujem druge da im nije bilo lako i jednostavno, prorade ti emocije koje skrivaš - rekla je Mirna. Takav otvoren razgovor zbližio je djevojke, koje su se ponovno uskomešale kad su dobile pismo od Gospodina Savršenog. Mirna je pročitala da na grupni spoj s Goranom, uz nju, idu Rada, Ana R., Aleksandra, Ivana K., Daisy, Ivana M., Vahdela, a djevojke koje nisu bile pozvane nisu bile previše razočarane ili ljubomorne.

Dok su se odabrane djevojke spremale za spoj, ostale su primijetile kako se Ana R. zatvorila u sobu i nije željela ići na spoj, niti se družiti s ostalima.

- Bit ću ja opet ona stara Ana, ali trebam samo malo vremena za sebe - iskreno je rekla. Uslijedilo je pravo iznenađenje za cure u vili jer su i one dobile pismo od Gorana, a šok je bio još veći kad su ga potom ugledale i shvatile da su cure koje su napustile kuću, kako je rekla Anezi, izvisile.

- Odlučio sam djevojkama pripremiti photo session na temu poznatih filmova - otkrio je Goran, a dizajner Robert Sever pripremio je haljine za njih. Djevojke koje su napustile kući došle do vidikovca u šumi i bile prilično razočarane kad su shvatile da
ih ondje ne čeka Gospodin Savršeni.

- Gorane, možeš biti najljepši na svijetu, ali nas je osam tu -  bila je ljuta Ivana K.

Utjelovivši likove iz filma 'Tko pjeva zlo ne misli',  Klara, Nandi i Gabrijela sjajno su odradile snimanje.

- Nandi me jako iznenadila - komentirao je Goran, a Hana i Iva sa strane su promatrale što se događa. Nedugo potom Anezi i Hana doznale su da će utjeloviti Bondove djevojke.

- S obje strane imao sam tako seksi Bondove djevojke i stvarno sam se morao dobro koncentrirati i paziti gdje mi ruka ide - rekao je Goran Jurenec aka James Bond, a ostale su djevojke raspravljale nose li Hana i Anezi donje rublje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama