Obavijesti

Show

Komentari 9

Seksi Lindsay Lohan pozirala u pijesku: 'Želim te u krevetu'

Seksi Lindsay Lohan pozirala u pijesku: 'Želim te u krevetu'
10

Lohan se godinama borila s ovisnošću o alkoholu i drogi, a nekoliko puta pokušala si je i oduzeti život. Sada je sve to odflučila ostaviti 'po strani', a nedavno je počela snimati i vlasttiti reality show

VIDEO

Američka glumica i pjevačica Lindsay Lohan (32), poznata i kao jedna od najvećih partijanerica u svijetu Hollywooda, ovih dana uživa na sunčanim Maldivima. Osim što odmara i 'puni' baterije za novi reality show 'Lindsay Lohan's Beach Club', usput oduševljava obožavatelje seksi fotografijama s plaže.

Tako je posljednja objava na Instagramu skoro 'zapalila' internet, a njezini pratitelji bili su oduševljeni time kako dobro izgleda. 

- Izgledaš super, ovako bi svaka 'prava' žena trebala izgledati. Želim te u svom krevetu - napisao je jedan Lindsayin obožavatelj, a njim su se složili i ostali. 

- Predivna si, dugo te nisam vidio ljepšu i sretniju - još je jedan od mnogih pozitivnih komentara.

Podsjetimo, Lohan se godinama borila s teškom ovisnošću o alkoholu i drogi, a nekoliko puta čak si je pokušala i oduzeti život. Sve je to sad očito stvar daleke prošlosti, a obožavatelji glumice zaključili su da 'nikad nije izgledala zdravije i bolje'.

- Mislim da je neupitno da smo mi odgovorni za put kojim je Lindsay išla. Naš razvod i loši odnosi u obitelji znatno su utjecali na našu Lindsay tako da je tugu utapala i bol otupljivala. Srce mi se slama jer je patila zbog načina na koji smo se prema njoj, ali i jedno prema drugome, ponašali - priznali su prije dvije godine njezini roditelji u emisiji voditelja Stevea Harveyja (63).

Michael i Dina Lohan, inače rastavljeni roditelji glumice, priznali su da se osjećaju odgovornima za sve što joj se dogodilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...