Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksi Nives za blagdane časti vrućim kadrovima svojih oblina

None Foto: Mislav Žabarović 9

Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme, rekla je Celzijus

Nova godina je za pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus (36) prvenstveno, kako kaže, večer u kojoj će se dobro izludirati s prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj 'najluđi' dan u godini uvijek provodi radno iako, tvrdi, svaki njezin nastup je njoj i njezinoj publici već 'Nova godina'. 

Foto: Mislav Žabarović

Budući da se bliže Božićni i novogodišnji praznici, pjevačica je odlučila snimiti video spot za novu pjesmu prikladna naziva 'Nova godina'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kada ću im priuštiti nešto novo - kaže nam Nives.

Stihove i glazbu je sama napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević.

Foto: Mislav Žabarović

- Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No, ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti - rekla je Celzijus. 

Foto: Mislav Žabarović

Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je 'samo veselo', a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.   

Foto: Mislav Žabarović

Tema: Muzika

Komentari (93)
  • A tele2 kaže da nitko ne voli mekane poklone...

    11. 12. 2018,   11:37
  • Kakav prosjek,čak ispod,danas sam u tramvaju vidio 10 žena obučenih u zimske jakne a koje su za nju sexy sex tako obučene

    11. 12. 2018,   12:12
  • Božićni blagdani su blagdani s obitelji, ali eto Nives je našla vremena da nas "časti" svojim oblinama, pa da mi onako obiteljski prodiskutiramo o čarima njenog "čašćenja" tj. njezinih oblina. Pitam se tko je ovdje toliko očaran njezinim oblinama, da nas stalno zamarate sa njom. Ah, da, zaboravila sam da je ona glumica, spisateljica i pjevačica. Ne znam zapravo što joj je prioritet od svih ovih zanimanja, no nije važno, ali ostaje pitanje čime je ona zaslužila stalnu pojavnost na ovom portalu.

    11. 12. 2018,   11:51