Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksi prognostičarki snimao je guzu, a ona ga je osramotila...

None Foto: Instagram 6

Tijekom javljanja uživo, guzu voditeljice Sol Perez netko je snimao mobitelom. Kad ju je voditelj u studiju na to upozorio, odlučila je prići muškarcu i reći mu što misli o tome

Argentinska televizijska voditeljica i prognostičarka Sol Perez (25) postala je hit na društvenim mrežama kada se u prijenosu uživo suprotstavila obožavatelju koji joj je mobitelom snimao stražnjicu. 

Sol se javljala u emisiji Gente Opinando, a iza nje su se našli i mnogi obožavatelji koji su njezin prijenos snimali mobitelima. Jedan od njih ipak se istaknuo među gomilom jer je snimao njezinu guzu. To je primijetio voditelj u studiju koji je na to upozorio i argentinsku prognostičarku.

Foto: Youtube/Screenshot

Hrabro je prišla muškarcu u publici i pitala ga snima li nju, što joj je on i potvrdio.

- Ništa ne radim, samo šaljem video svojim kolegama s posla - odgovorio je, a na njegovom licu moglo se vidjeti da mu je itekako neugodno zbog nastale situacije.

Foto: YouTube/screenshot

To je atraktivnu prognostičarsku samo još više isprovociralo pa mu je odlučila odgovoriti.

- U redu, ali što točno vi ovdje snimate? Bila sam okrenuta leđima. Dečki iz studija misle kako ste snimali stvari koje ipak ne bi smjele biti snimane. Ako je to istina i ako ste uistinu snimali moju guzu, to vam stvarno nije u redu - rekla mu je ljuta Perez, a njezina reakcija postala je viralni hit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy no iba a entrenar pero me mandaron esta bomba de @mydiooutfit y lo quería estrenar 😱🔥

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on

Po mišljenju mnogih, jedna od najseksi prognostičarki na svijetu, vrlo je aktivna i na društvenim mrežama. Tamo često objavljuje svoje golišave i provokativne fotografije, a na Instagramu je prati gotovo četiri milijuna ljudi.

Foto: Instagram

S NJIMA TREBA OPREZNO: Ovi horoskopski znakovi su najviše frustrirani, bolje im se nemojte zamjeriti

Komentari (70)
  • "Vrlo je aktivna i na društvenim mrežama. Tamo često objavljuje svoje golišave i provokativne fotografije" Dakle objavljuje golišave i provokativne fotografije i sad kad joj netko snima dupe to je nemoralno,bezobrazno i ne znam šta već a to što ona objavljuje provokativne slike to je u redu?? Pa šta je očekivala??? Na svaku akciju postoji reakcija!!!

    5. 2. 2019,   15:28
  • Aha na instagramu pokazuje dupe non stop ali u javnosti se pravi svetica, daj me nemoj klat lažna moralna spodobo

    5. 2. 2019,   15:26
  • Ako joj smeta što ju je toliko razgolitila onda ?

    5. 2. 2019,   15:25