Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksi Stefany Hohnjec i model Mario 'brčkali' su se u jacuzziju

None Foto: Matija Topolovec/Pixsell 11

Bivša Miss sporta u Termama Tuhelj uživala je s Best Modelom Hrvatske 2009. Mariom Kremićem. Stefany se barem dvaput na tjedan opušta u wellness centrima

Ovo je obično snimanje i ne vidim razloga zašto bi moj dečko Tomislav Perić bio ljubomoran jer se brčkam u jacuzziju s drugim muškarcem. S druge strane, on stvarno nema razloga biti ljubomoran jer za mene postoji samo on, rekla je Stefany Hohnjec (25) koja je u Termama Tuhelj uživala u sauni i masažama s Best Modelom Hrvatske 2009. godine, Mariom Kremićem (23).

Bivšoj Miss sporta koja je trenirala gimnastiku najdraža je sportska masaža, iako je, kako kaže, malo žešća. Barem dva puta na tjedan opušta se u wellness centrima jer tako izbacuje sav stres iz sebe. Prije tri dana vratila iz Tajvana gdje joj je dečko trenirao tenis.

- Bila sam ondje dva tjedna i stvarno je bilo predivno, iako sam imala problema s hranom. Što je za mene čudno jer sam stvarno svugdje putovala i svašta jela. Naime oni jedu samo svinjetinu koje sam se brzo zasitila pa sam tamanila sushi. Stvarno je čudno koliko je puno jedu. Primjerice, na tržnicama prodaju u velikim loncima juhu, a kad zaviriš u jedan od njih, umjesto povrća plivaju svinjske nogice - kaže Stefany.

Dodaje kako su je muškarci gledali u čudu zbog njene visine, ali i plave duge kose.

Naime, svi su joj govorili da je lijepa.

Komentari (105)
  • Od čega se ona opošta , mora da radi treću smjenu u šnajderaju, ili pekari.Pa se jadna naradi .

    31. 1. 2012,   21:38
  • meni bas ima neku seljo beljo face

    31. 1. 2012,   19:48
  • izbacuje iz sebe stres a u sebe prima nešto drugo :D hihihi blagi njenom dečku kad mu nesmeta da drugi pune i trpaju :D

    31. 1. 2012,   18:30