Obavijesti

Show

Komentari 67

Seksi u pedesetima: Tek sada su potpuno zadovoljne tijelom

Seksi u pedesetima: Tek sada su potpuno zadovoljne tijelom
35

Glumice se bave jogom i paze što jedu, a kada pretjeraju sa hranom trude se to što prije 'potrošiti'. Tvrde kako se se nisu podvrgavale većim 'korekcijama'

VIDEO

NICOLE KIDMAN

Dva desetljeća ranije, do ove dobi bile bismo već odbačene. Više to nije tako, rekla je jednom glumica Nicole Kidman (50). Kaže kako 'prkosi' starenju uzimajući vitamine, meditirajući te se kloni sunca, a kada je riječ o hranu koju jede tvrdi da je 'normalna' i pojela bi bilo što. 

- Volim vježbati dok nisam izbirljiva pri odabiru prehrane - istaknula je Kidman. Dodala je kako voli sport i često radi čučnjeve, pliva i trči. Glumicu su prozivali za redovito korištenje botoksa i 2013. je sama priznala kako ga je isprobala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

What a great night with people I adore. #NYFW

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

- Upotrijebila sam ga jednom, nažalost, ali sam se predomislila i sada konačno mogu ponovno micati svoje lice - rekla je Kidman. No to javnost nije uvjerilo pa su ju često molili da se prestane 'zafrkavati sa facom' jer ima previše vremena iznenađujući izraz na licu.

Kidman je u braku s pjevačem Keithom Urbanom (50). Par ima kćeri Sunday (9) i Faith (7). Iz braka s glumcem Tomom Cruiseom (55), Kidman ima sina Connora (23) i kćer Isabellu (25) koje su posvojili.

HALLE BERRY

- Ovo je jedna od mojih omiljenih poza u jogi. Osjećam se pet centimetara duža nakon ovog istezanja - istaknula je glumica Halle Berry (51) pokraj fotografije koju je nedavno objavila na društvenoj mreži. Oskarovka kaže da fitness nije samo trčanje, podizanje i udaranje, a najviše se voli baviti jogom. 

- Za mene, biti atletski građena i u super formi je također istezanje, disanje i postizanje mirnoće - objasnila je Berry. Dodala je kako joj istezanje daje dugotrajne mišiće, savitljivija je i pomaže joj da izbjegne ozljede.

Glumica je trenutačno slobodna nakon što je bila u nekoliko mjeseci u vezi s britanskim glazbenim producentom Alexom da Kidom (35). Nakon prekida je objavila kako je 'završila s ljubavi' i da uživa u slobodi te vremenu za sebe. 

 

My.....balance...

A post shared by CEO OF KIDinaKORNER (@alexdakid) on

- Provodim puno vremena djecom i uzimam si vremena za razmišljanje  kako napraviti neke drugačije izbore kada je riječ o muškarcima - objasnila je Berry. Dodala kako je ta samoća dragocjena za nju jer je shvatila da je neustrašiva budući da je prošla kroz tri razvoda. 

31st Annual Silver Rose Gala & Auction - Beverly Hills

Glumica iz veze s kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem (41) ima kćer Nahlu Arielu (9), a u braku s kolegom Olivierom Martinezom (52) dobila je sina Macea Roberta (4). Bila je udana i tri godine za bivšeg bejzbolaša Davida Justicea (51) te od 2001. do 2005. za pjevača i tekstopisca Erica Beneta (51).

ELIZABETH HURLEY 

Engleska glumica Elizabeth Hurley (52) često objavljuje seksi fotografije na društvenim mrežama i dobiva pohvale fanova koji joj laskaju da nije nimalo ostarjela. 

- U poslu sam stvarno veoma dugo i moje tijelo je nešto o čemu moram misliti cijelo vrijeme - rekla je glumica. Hurley se ranih 1990-ih proslavila kao model nakon što je snimila kampanju za kozmetički brend Estee Lauder. Engleskinja tvrdi da cijelo vrijeme pazi što jede jer u tim godinama si ne može priuštiti 'pogreške'. 

- Oprezna sam sa hranom, ali jedem puno toga. Ne volim baš zelene čajeve i ne uzimam sve one čudesne prahove i vitamine. Trudim se ne pojesti previše za večeru - objasnila je Hurley. Ima i dobar savjet koji, kako kaže, sprječava debljanje. 

- Jedite hranu ranije u danu da biste imali više vremena da ju probavite i kako bi se vaše tijelo dobro odmorilo dok spavate. Nekada sam jela grickalice kasno navečer jer sam bila gladna, ali sam prestala to raditi - ispričala je glumica. Ne ide u teretanu, a svaki dan barem sat vremena brzo hoda, bavi se jogom ili pilatesom. 

- Mislim da treba ostati čvrst i raditi razumljivu količinu vježbi. Ne mogu baš mirno sjediti i ne ležim baš na kauču - zaključila je Engleskinja koja ima sina Damiana (16) iz braka s s američkim biznismenom Steveom Bingom (52). 

MONICA BELLUCCI

- Nisam opsjednuta mršavošću. Ja sam žena i imam obline. Naravno, ako si prirodno mršava, onda je to predivno. No ako si zaokružena i imaš obline, tada mislim da ne moraš mijenjati svoje prirodno stanje - ispričala je talijanska glumica Monica Bellucci (53) koju  mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu. 

Trudi se jesti što zdravije, a kada previše pojede kilograme gubi radeći jogu. Kaže kako se ne opterećuje vježbanjem i svojim izgledom. Ističe da se u ovim godinama napokon osjeća ugodno u vlastitoj koži za razliku od mlađih dana. 

- Ne idem u teretanu jer sam prelijena. Obožavam tjesteninu i čokoladu - rekla je glumica koja, kako kaže, osjeća se jako 'živo'. Ne smeta joj što je slobodna i dodaje kako se posvetila svojim kćerima Devi (13) i Leonie (7) koja ima s bivšim mužem, francuskim glumcem Vincentom Casselom (51).

JULIANNE MOORE 

- Smiješno mi je kada žene paničare zbog starenje. Mislim kako trebaju uživati jer je to privilegija - istaknula je Julianne Moore (57). Glumica je dodala da svi stare i svaki put kada ljudi pokušaju zaustaviti taj proces u knjigama i u filmovima, to završi katastrofalno. 

- Važno je biti tamo gdje zaista jesi - rekla je Moore i dodala je kako je zadovoljna ovim razdobljem svog života. Kaže kako mora često mijenjati rutinu vježbanja kako bi izbjegla ozljede. 

- Trudim se dva do tri puta na tjedan raditi jogu. Imam i osobnog trenera s kojim podižem lagane utege i skačem okolo - objasnila je Moore. Najveći joj je problem što ne može nikakve vježbe raditi šest dana zaredom jer se ozlijedi. 

- To je mana starije dobi. Počnu te boljeti kukovi i moraš se prebaciti na nešto drugo - zaključila je glumica koja je od 2003. u braku sa redateljem Bartom Freundlichom (48) te imaju sina Caleba (20) i kćer Liv (15). 

DEMI MOORE

- Nekada sam bila opsjednuta svojim tijelom. To mi je bilo mjerilo vlastite vrijednosti  - ispričala je glumica Demi Moore (55). Čak i kada bi ispunila neki cilj kada je riječ o njezinoj težini, njezina sreća nije potrajala. Glumica je objasnila da je tek u kasnijoj dobi shvatila kako opsesija kilogramima nema smisla. 

- Sada imam tijelo koje sam oduvijek htjela - rekla je Moore za koju je postojala glasina da je sređivala neke dijelove tijela i potrošila na stotine tisuća dolara. Glumica je dio informacije potvrdila. 

- Nisam ništa na licu sređivala, a iznosi koji se navode su preuveličani. Ovo prozivanje je kao da sam opet u školi. Boli me to - istaknula je Moore. Dodala je kako je za njezin mlađahan izgled zaslužna veganska prehrana s puno povrća i voća. Također, redovito se bavi jogom. 

 

#demimoore and daughter @ruelarue

A post shared by Demi Moore💋 (@demi.moore) on

Moore ima kćeri Rumer (29), Tallulah (24) i Scout (26) iz braka s glumcem Bruceom Willisom (62). Amerikanka se 2013. razvela od 15 godina mlađeg Ashtona Kutchera (40) nakon kojeg nije bila u vezi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'