Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Selena Gomez ‘ruši’ rekorde: Ima 142 milijuna obožavatelja

None Foto: Instagram 8

Do prije godinu dana, najlajkanija Selenina objava je iz bolnice nakon transplantacije bubrega koja ima 10.6 milijuna lajkova. Sada joj je pomogao veliki dekolte da 'sruši' taj rekord

Pjevačica Selena Gomez (26) po broju pratitelja na Instagramu prestigla je i slavnog nogometaša Cristiana Ronalda (33). Prati ju čak 142 milijuna ljudi što više i od ukupne populacije Japana. Ronaldo broji 124 milijuna pratitelja, a slijedi ih pjevačica Ariana Grande (25) sa 118 milijuna. 

Selena je oborila i svoj rekord s lajkovima. Posljednja fotografija, zbog koje su nastale glasine da je pjevačica operirala grudi, u samo pet dana skupila je 10.7 milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Do prije godinu dana, najlajkanija Selenina objava je iz bolnice nakon transplantacije bubrega koja ima 10.6 milijuna lajkova. Sada joj je pomogao veliki dekolte da 'sruši' taj rekord. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

- Čim sam postala najpraćenija osoba na Instagramu, izbezumila sam se. Previše sam ga koristila. Čim sam se probudila i prije spavanja. Bila sam ovisna i osjećala sam da vidim stvari koje ne želim vidjeti. Kao da mi se u glavu stavljaju stvari o kojima ne želim brinuti - svojedobno je rekla Selena. 

USA - We Day California 2017 - Inglewood | Autor: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Uzela je kratku pauzu od društvenih mreža. Mjesecima nije bila na internetu, a nije čak ni znala lozinku od Instagrama. I dalje je u to vrijeme bila aktivna na društvenim mrežama, ali preko prijatelja koji je imao pristup njezinom računu. 

- Nemam društvene mreže. Morala sam donijeti tu odluku - rekla je tada Selena koja se naposljetku vratila korištenju društvenih mreža. 

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Gomez je bila u vezi s pjevačem Justinom Bieberom (24) kojeg prati 102 milijuna obožavatelja. 

VIDI OVO! Bolesno bogate: Ove manekenke zarađuju milijune

Komentari (3)
  • preslatka je selena. za koju godinu će biti bomba.

    16. 9. 2018,   22:23
  • haha Kristina nije više najpopularnija, sad će se ubit od muke.

    17. 9. 2018,   11:00
  • to je previše

    14. 9. 2018,   22:03