Obavijesti

Show

Komentari 6

Selena je kraljica Instagrama: S trona srušila Kylie i Ronalda

Selena je kraljica Instagrama: S trona srušila Kylie i Ronalda
4

Pjevačica je s trona je skinula milijarderku Kylie Jenner, koja je sada na drugom mjestu. Iako Selena nema najviše pratitelja, 'pobijedila' je zato što ima najviše klikova

VIDEO

Ona je na Instagramu pobijedila i nogometaša Cristiana Ronalda (34) i superzvijezdu Kylie Jenner (21) kao najpopularnija zvijezda te društvene mreže. Riječ je o Seleni Gomez (26), pjevačici koja ima šokantnih 151.8 milijuna sljedbenika koja dobiva oko 3.6 milijuna lajkova po objavi.

Opening Gala Dinner, Cannes Film Festival 2019



Web-site koji se bavi analizom takvih podataka došao je do zaključka kako 14 posto obožavatelja živi u Indiji, a 58 posto su žene. Kylie Jenner je na drugom mjestu sa 3.6 milijuna lajkova koje generira njezinih 137 milijuna obožavatelja, od kojih 24 posto živi u SAD-u?

Na trećem je mjestu zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo, koji ima 170.1 milijuna pratioca, a većina ih je u Iranu i Indiji, zajedno 24 posto. Zanimljivo je kako su tri četvrtine muškarci.

Portugal v Switzerland - Nations League - Semi Final - Estadio do Dragao



Iza njega je još jedan nogometaš, legendarni Lionel Messi (31) sa 126.1 milijuna obožavatelja. Čak 11 posto su Španjolci i 77 posto su muškarci. Beyonce (37) je na petom mjestu, sa 128.1 milijuna predanih sljedbenika. Iza nje je Kyliena starija sestra Kim Kardashian (38). Ona ima 141.2 milijuna obožavatelja, a trećina živi u SAD-u.

Deveti je Justin Bieber (25) sa 113.9 milijuna obožavatelja, a ispred njega, na osmom, mlađahna Ariana Grande (25). Deseti je glumac The Rock (47). Ima oko 1.2 milijuna lajkova po objavi, a većina ih je iz SAD-a i Velike Britanije.



Najbolje plasirana osoba iz Britanije je Hermiona, ili glumica Emma Watson (29) sa 51 milijunom obožavatelja i 1.4 milijuna lajkova po fotografiji. Princ Harry (34) i Meghan Markle (37) su na 327. mjestu, a njegov brat princ William (36) i njegova supruga Kate Middleton (37) su na 411. mjestu.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao